Címkék: VV Zsofi, VV Krisztián, VV Iza, VV Viki, VV Aurélió

Nagyon begyorsult a VV6 játékmenete, már pénteken kiderült, hogy kit visz párbajozni Aurélió. Az olasz nehezen választott párbajellenfelet, annak ellenére is, hogy többször kijelentette, senki sem kedves számára a villa falain belül.

Vikin azért gondolkodott, mert folyton veszekednek, összekente a maciját, és bedugta a fogkeféjét a wc-be, de amióta mindenki kiesett a barátai közül, csak vele tud beszélgetni. Izán is eltöprengett, de a néhány vitán kívül nem tudott érveket felhozni amellett, hogy őt hívja ki a nagy harcra. Igazából két emberen merengett el, szerinte Krisztián bunkó,tapló és agresszív, de két párbajról jött már vissza, így erős ellenfél. Zsófi jóideje idegesíti már, sokszor veszekedetek is, ellene azonban komoly esélye lett volna.

Aurélió azonban Krisztiánt választotta, két dudás egy csárdában nem fér el alapon.

Komment 0 

Címkék: VV Zsofi

A háziasszonyok inkább ne nézzék meg ezt a videót, vagy ha mégis, mindenképpen kellő türelemmel és megértéssel tegyék. Az egy dolog, hogy Zsófi 10 tojásból próbál palacsintát sütni öt ember számára, de a mellett már nehéz elmenni, hogy késsel kapargatja a teflonserpenyőt. Már a hagjától is feláll a szőr a hátunkon.Elég egyedi módszere van arra is, ha kicsit kimegy a perem szélére a tésztamassza, levakargatja és a már teljesen elrontott palacsintához adja. Saját bevallása szerint sem tud palacsintát sütni, de meg tudja fordítani azt a levegőben. Azt Zsófi példájából is láthatjuk, hogy a töretlen lelkesedés elég ahhoz, hogy valamit azért összehozzunk a terveinkből.

Ideológialig műveletlenek számára itt egy pofon egyszerű recept. Ma éppen jól jöhet!

Komment 0 

Zsófi a Top 5-ben

Címkék: VV Zsofi, VV Teo

A vasárnapi esti párbajt Zsófi elsöprő sikerrel nyerte meg (25-75), így a cukiság győzedelmeskedett a sötétség démoni istennője felett.

A lányok az előpárbajt a villa falain belül végezték el, a próbatétel feladatait a többi lakó találta ki. A már megszokott sztriptíz és kalandjáték után a lányoknak a meztelen olasz testéről kellett csipszet enniük. A sztriptíz kicsit lélekgyilkos volt, egyik lány sem az a tipikusan vonaglós típus. Teó ennek ellenére melltartóig vetkőzve mutatta meg felszedett kilóit és dugta fedetlen kebleit Aurélió arcába.Zsófinak korábban sem ment ez a műfaj, és most is csak szerencsétlenekedett, de a sutaságát, mint mindig, most is tudta kompenzálni a melleivel. A második feladat vizestálas citromos volt, amit egyértelműen Teó nyert, és lám végül valóban citromba harapott.

Az Auréliós gabonapelyhes feladatnál viszont annál több volt az izgalom. Többek között az, hogy a gabonapelyhek rendezegetése közben Viki ügyelt arra is, hogy az olasz pénisze rendesen heverjen, ettől az öntudtlan gondoskodástól kicsit le is fagyott. Zsófi szerint ez a feladat nem volt igazságos, hiszen Teó és Aurélió többször került már közelebbi viszonyba. Nem nagyon volt hajlandó odahajolni a fiú fölé, el is veszítette az utolsó feladatot is.

A párbaj maga nem volt különösen érdekes, bár sikerült egy kis vircsaftot kieszközölniük Liluéknak. Teó leszűzkurvázta Zsófit, Zsófi pedig lekönnyűvérűzte a fekete hajú amazont. Zsófi szerint Teó könnyen odaadja magát, ellenszemben vele, akiért meg kell küzdeniük a férfiaknak. (Azért láttunk pér enyelgést Zsófitól is az elmúlt hónapokban, de tény, hogy trükközött senkivel a paplan alatt.) A lányok próbálták kicsit savazni egymást és közben figyeltek arra is, hogy a saját igazukat helyezzék előtérbe.Végül Teó teljesen őszintén elmondta, hogy számára 3 hónap sok idő, és ő nem is gondolta, hogy sosem fog majd matatni a paplan alatt.

A kortensbeszédet Aurélió kezdte, szerinte Teó otthont teremtetett a villában azzal, hogy bevitte az őszinteséget a lakók közé. Az olasz azt bizonygatta, hogy Teó mennyire bátor és korrekt, majd kérte, hogy akik szeretik ők, azok is Teóra szavazzanak. Viki szerint Zsófi tényleg cuki és jódkedélyű, és ezt a kedvet mindenkire ráragasztja. Elég ha csak ránézni, és attól már boldogabb lesz a napja. Hát most nézheti egy darabig, hiszen Zsófi ment vissza a villába.

Zsófi egészen eszét vesztette, amikor megtudta, hogy nyert, feltehetően be is fog rekedni, leglább két percig egyfolytában sikoltozott.

Komment 1 

Címkék: vv Zsófi, VV Aurélió, VV Viki, VV Teo

Érdekes lesz a vasárnapi párbaj, hiszen két olyan ember küzd meg egymással, akikről nagyon megoszlanak a vélemények. (Az egyik egy néma de buja kidobó, a másik pedig lassan a butuska aranyköpéseivel igazi celebbé váló kis vattacukor). Aurélión kívül mindenki Zsófi mellé állt a kampánystábok kialakulásakor, úgy látszik, hogy egyre több barátot szerez a mostanában egyre durvább hisztijei miatt fókuszba kerülő lány. Zsófi mániája ezúttal a legtöbb lakóra kiterjedt, mindenkinek rózsaszín egyenruhát kell viselnie a felkészülési időszakban.

A két csapatnak most egyfajta ellenfél-lejárató feladatot kellett végrehajtania, amiben a rózsaszín csapat volt a jobb. Aurélió Teó mellett elmondta, hogy ugyan ritkán beszél, általában az üt és belátja a hibáit. Az olasz szerint a fekete démon magát adja és nem enyeleg az összes fiúval, valamint le tud írni két összefüggő mondatot. Ezek azért nem nagy érvek mellette, pont ugyan olyan erősek, mint amiket a butuska befeketítésére hoztak fel a kampányszövegben.

Viki védte Zsófit, versben mutatta be a rózsaszín lányt, szerinte nem csak bombanő, nagy előnye, hogy folyton mosolyog és soha nem közönséges, valamint hogy óriási az igazságérzete. Amit Teóról hoztak fel, azt mindenképpen érdemes egyben végighallgatni, nagyjából frappánsan sikerült összefoglalniuk a gondolataikat.

Komment 0 

Címkék: VV Zsófi, VV Viki

Megint pattanásig feszültek az idegek a villában, Viki nagyon finom eszközökkel, gyakorlatilag egy poros ujjheggyel képes volt az egekbe röpíteni Zsófi vérnyomását a takarítás kapcsán.

Szegény Zsófikának amúgy sem indult túl jól a nap, ez már akkor eldőlt, amikor reggel megpróbált arcolt rajzolni magának, de valaki eldughatta a tükröt.

Viki ma egy kedélyes, viszont igen rigorózus villamestert próbált alakítani, de ezt a humorérzékkel csak nyomokban rendelkező Zsófi nem tudta értékelni. Mi pl. nevettünk volna, amikor Viki szúnyogot talált a kanapén, Zsófi azonban megsértődött.

Akkor legyen szőrszálhasogatás a nappaliban! - próbálta Zsófi a konfliktust Teó takarítási területe fele terelni.

Nyugodjon meg mindenki! - próbálta oldani a feszültséget Viki.

Krisztián nevetett.

Így teltek múltak a napok.

Komment 0