Címkék: VV Iza

Nem az első eset, hogy Koch Izabella erotikus táncot lejt hazai készítésű, rappernek öltözött fiúbanda klipjében. Először Spike Dilo-Suna! című számára rázza a Zsolt szerint nem létzeő hátsóját egy szál bikiniben, most pedig a G.w.M - Én kérek elnézést című számának remekműjében bukkant fel. Ezúttal több anyag takarta el a testét, a bugyin kívül fűző is volt rajta. Érdekes, hogy a klipben szereplő másik lánynak is kiköpött olyan haja van mint Izának, és hogy a többiekkel ellentétben nem változott meg sérója a beköltözéskor, így majdnem biztosra vehetjük, hogy a klip nem sokkal a játék előtt készült.

Itt a sunás számban erotikázik:

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Iza és Krisztián között szent a béke, lassan nem fogják kibírni, hogy ne vegyüljenek el egymásban. Krisztián ki is jelenttte, hogy érzi, hogy Iza mennyire érzékennyé vált, és hogy minden érintésére kirázza a hideg. Mivel eddig be voltak zárva a nyugiszobába, nem volt más lehetőségük vágyaik kiélésre, minthogy Zsófika mellett pettingeljenek.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

WOW! Copacabana party-t tarthattak a pöttyös csapat tagjai, miután majdnem minden játékot megnyertek a versenyhét első két napján. A csíkos csapat tagjai persze kénytelen voltak kívülről nézni az eseményeket, de ez nem vette el Iza és Krisztián kedvét a kibéküléstől.

A Pöttyösök szolizhattak és nagy, felfújt matracokkal játszhattak, amitől Iza ugyan kiborult kicsit, nem tört meg, sokkal inkább lett játékos a kedve. Olyannyira, hogy üvöltözés helyett elkezdett végre beszélgetni Krisztiánnal. Mivel egyre elviselhetetlenebb volt számukra a többiek látványa, vagyis az, hogy milyen jól szórakoznak, Iza előrukkolt az ötelettel, hogy mi lenne ha együtt zuhanyoznának. Pedig nem is volt ittas...Ebbő persze forró csók kerekedett a tus alatt.

Komment 0 

Címkék: VV Krisztián, VV Iza

A villa valódinak tűnő “szerelmespárja” megbeszélték, hogy szakítanak, amit igazából egyikőjük sem tud feldolgozni. Aznap, amikor Aurélió visszament a villába, bulit tartottak, ami viszonylagos jókedvben telt, italoztak a fiatalok és csoportosan táncoltak az asztalon.

A buli végén kiültek még egyet cigizni, Iza pedig összepakolta a kis motyóját, mert rájött, hogy nem tud úgy aludni Krisztián mellett, hogy nem ér hozzá. Szépen megágyazott magának a nyugiszobában, ahol egy kis kétszemélyes kanapé van csupán, nyilván nem alvásra tervezték, de azért sokan megpróbálták már azon kipihenni lelki sérüléseiket.

Miközben Iza a megpróbált elaludni a lámpafényes szobában, Krisztián üvöltözni kezdett neki a dohányzó sarokból.

Méltatlannak tűnt ez az egész, tekintve hogy csupán Viki ármánykodása vezetett ide. Krisztián ugyanis hazugsággal vádolta Izát, szerinte minden csak színjáték volt lány részéről - ezeket a szavakat ugye Viki táplálta bele az agyába. Iza pedig eléggé kiborult, zokogott és valószínűleg magában újra megfogadta, hogy soha többé közel engedni senkit magához.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián, VV Viki, VV Aurélió

Iza és Aurélió együtt zuhanyzott, ami számukra biztosan normális, mi ezt nem tudhatjuk. Ezúttal Iza őszinte kérdést tett fel az olasznak, azzal kapcsolatban, hogy miért van neki akkora himbilibije. Aurélió erre nyilván nagyon büszke volt, a kamrának bevalotta, hogy szerinte ő ilyen, jó szeretőnek született. Iza persze kicsit szívózott vele és azt mondta, hogy a “helikopter”olyan, mint egy plüsszmaci, ha kitömik puha marad. Ezzel az övé lett a nap mondata.

A beszélgetés után Iza olyan nevetésben tört ki, amit érdemes lenne lementeni ébresztőnek, vagy eseményjelzőnek. Hosszú és tartja a dallamát.

A tusolás után Iza találkozott Krisztiánnal és nem aludtak. Újból ő “járt jól”, Krisztián pedig nagyon boldog volt, hogy a közelségétől Iza teljesen kikészül. Így történt a VV6 második bevalott orgazmusa, bár ezt csak az tudja igazán értékelni a ki 60 napot tölt bezárva idegenekkel.

Iza mindenesetre megosztotta Zsófival és Vikivel a történést, ami feltehetően intimebb volt, mint az első légyottjuk. Viki szerint Iza hiába kötődik, nem a régi önmaga és azt sulykolja, hogy belé, hogy hagyja el a fiút. Végleg.

Komment 0