Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Ha az RTl Klub ki bír tenni egy videót ilyen címmel, akkor mi is. Ahogy azt a reggeli cikkben írtuk, a szerelmespár nagyon összeveszett, aminek az lett a következménye, hogy Iza gorombán kiküldte Krisztiánt a fürdőből. A szóban forgó videóban éppen az látszik, ahogy Iza megpróbál visszakuncsorogni a halálosan másnapos Krisztiánhoz. Mivel a fiú nem figyel rá, Iza bedobja, hogy terhes - ez mondjuk örök adu ász a nők kezében. Azt, hogy Krisztián mit szólt hozzá nem tudhatjuk, az egész videónak az volt a lényege, hogy megírhassuk ezt a posztot.

Egyébként hogyan is lehetne terhes a 20 éves Iza? Az egy dolog, hogy a legjobb ismereteim szerint konkrét behatolás nem történt, de meg sem engedhetné magának a modellkarrier után sóvárgó leányzó.

Komment 2 

Címkék: Valóvilág 6, VV Krisztián, VV Iza, VV Zsófi

A lakók annyira megörültek a promós szuperhős bulinak, hogy majd kiugrottak a bőrükből. Promóbuli, mert a tematikája az Amerika Kapitány 2 című film, aminek a történétet Zsolt előadásában hallhatjuk hosszas feladatfelolvasás közben.

Aurélió repesett a gyönörűségtől, azt azonban bevallotta, hogy ő még film első részét sem látta. A legnagyobb bajba viszont Zsófia került, mert nem tudta eldönteni, hogy mit vegyen fel a rengeteg kosztümdarab közül. Külön élvezet azt hallgatni, ahogy mindezt ecseteli elhúzott, vékony, kissé nyávogós stílusban. 

A promóbuliban házi bajnokásgot is tartottak a lakók, aminek az volt célja, hogy kiderítsék, ki a legjobb fiú, és ki a legjobb lány szuperhős. Itt éppen Iza és Zsófi próbálják utcaharcosként kitaszítani egymást a körből.

A buli jól sikerülhetett, elég sokat ihattak a lakók, amit meg is értünk, színes italokat kaptak, amiket kémcsőből kellett meginniuk. Kisztián úgy látszik, hogy nem szereti a kémcsöveket, mert a buli egy pillanatában felkapott egy üveg vodkát, és aznap este azt választotta hűséges cimborájának.

Meg is itta mindet, és hirtelen kitört belőle a hosszú kések éjszakáján megismert fazonja. Elkezdett féltékenykedni, amiből a végén egy hatalmas “takarodj a szemem elől” típusú veszekedés kerekedett az újdonsult szerelmespár között. Iza a szikla ugyanis nem bírta elviselni, hogy őszinte szerelmi vallomása ellenére sem hiszi el a fiú, hogy nem csalná meg és már nem tetszik neki Zsolt. 

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Charlotte

Auréliónak ezúttal nem jöttek be a megérzései, a VV6 ötödik párbajáról Iza mehet vissza a villába, hogy szexelhessen Krisztiánnal. Maga a párbaj egészen hátborzongató volt. Aki az elején örült annak, hogy nem kell végigélnie a beszavazóshow-s nagyképűsködést, az most nem járt jól, elképesztő cicaharc folyt ugyanis a stúdióban. Egymást túlüvöltve érveltek a lányok a saját igazuk mellett, de csak ritkán lehetett hallani, hogy tulajdonképpen mit is mondanak. Természetesen Iza volt az agresszívabb, Charlotte inkább kissé lekezelő sítlust öltött magára.

Az utolsó pillanatokban még nyilván mindenki bizakodó és rémült volt, Izán látszott leginkább, hogy mennyire rástresszelt az elkövetkező percekre.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Charlotte

Ahogy azt Aurélió és Ádám párbajánál is láthattuk, a viaskodó feleknek táncversenyben kell megmutatniuk rátermettségüket. Izának és Charlottenak ezúttal nem rudat készítettek be a szerkesztők, a kelléktár ezúttal kimerült egy ablakra aggatott lepedővel, aminek az egyik oldalán a villalakók ültek, a másikon pedig a lányok nyújtózkodtak erotikusan. A lakók így csak a táncosok sziluettjét láthatták, ami csak mégjobban fokozta a bezártságtól frusztrált játékosok izgalmát.

Iza elképesztő előadást nyújtott, nagyon odatette magát, és “ha odateszi magát, akkor sikerül is neki minden” - nyilatkozta a kamerának Krisztián, aki ennek ellenére Charlotte-nak adta a pontot. Simon csaja ugyanis beújított néhány új elemet a repertoárjába, amit a többiek nagyra értékeltek. Ilyen volt a tésztaszűrős locsolás és a banánevés is.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Charlotte

Azt még ugyan nem tudni, hogy ki fogja megnyerni a vasárnapi párbajt, de egy biztos, dekoltázsban Iza az erősebb, csakúgy mint a táncban, amiben elképesztően koncentrálva megnyerte a versenyt.

A csapatok kialakultak, az egyetlen megdöbbentő választás Aurélióé volt, aki Charlotte mellé állt. Furcsa versenyek zajlottak ugyanis a villában, amit valószínűleg mindenki élvezett, de legjobban Krisztián, aki egyedül harcolt a Zsolt és Aurálió ellen. Jótanácsokkal is elláta Izát, aki nem akarta elfogadni Krisztián ajánlását, de végül mégiscsak azzal nyert.

A nap bajnoka azban Teo volt, aki bevalotta Vikinek, hogy csak szánalomból foglalkozott Aurélióval éjszaka. Hát..szerencsés eza fiú.

Komment 0