Címkék: VV Iza, VV Teo, VV Aurélió

Aurélió úgy döntött, hogy nagy ajándékot ad annak, aki a legtöbbet takarít aznap a villában. Teo és Iza nagyon lelekesek voltak és mindenképpen meg akarták nyerni az olasz lila baseball sapkáját. (???) Takarítás közben kiderült, hogy ez tulajdonképpen nem a sapkáról szólt, hanem a cicaharcról és a nyerésről, na és a nyeremény felhasználási módjának ideologizálásó.

A fiúk csak kamilláztak, nem értették, hogy mi történik a villában, ilyet ők még nem láttak. Zsolt szerint nem voltak normálisak, "meg sem álltak, hozzájuk sem lehetett szólni menet közben". Krisztián pedig nyilván féltékeny volt, nem bírta elviselni, hogy Iza “kinyalja” Aurélió fenekét.

Nem csak őt, bennünket is meglepett a lányok igyekvése. Amikor Iza azt akarta megtudni, hogy Aurélió mit szeretne enni és minden variációt felsorolt fél pontért, az jubileimi pillanat volt. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy még soha senki nem erőlködött ennyit egy sapkáért.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Kiderült az igazság, Iza azért köpte arcon Krsiztiánt, mert az beleharapott az arcába és mivel nem üthette meg, nem maradt más választása. Iza legalábbis így érezte.

Krisztián ugyan elvetette a sulykot, de csak miután Iza beleharapott az ujjába.

A retro buli egyébként igen jól sikerült, Teó és Aurélió elkezdte erotikus játékát, de az egész csapat felfokozott kedélyállapotban volt. Kifejezett jó rögtönzött koreográfiát adtak elő a Grease kalsszikukásra.


Természetesen külön aludt a lassan elmebeteg szerelmespár, amit Krisztián nehezen viselt. Persze megpróbálta elboronálni a vitát, de mindhiába, Iza addigra az alvásba menekült.

Komment 0 

Címkék: VV Krisztián, VV Iza, VV Zsolt

Ilyenkor azt érezzük, hogy sokkal jobb, hogy sose kellett bemennünk a villába, és ott élni velük, mert már kívülről nézve is idegzsába kerülget bennünket.

Iza teljesen ki van borulva Krisztián féltékenysége miatt. A kiválasztáson is ő vitte a prímet, Krisztián alig bírta elmondani, hogy kiről mit gondol, és hogy végül kinek adja a kék kendőt. Amikor leültek kettesben beszélgetni Iza bevallotta, hogy zavarja, hogy Krisztián nem magabiztos, és ezért nem tud felnézni rá. A párbaj előtt nem túl szép gesztus tőle, de Krisztián nyavajgását is elég nehéz lehet hallgatni.

Aztán történt valami, aminek a pontos okát csak a holnapi beszámolóban láthatjuk. Iza leköpte Krsiztiánt.

Ami viszont a vasárnapi párbajjal kapcsolatban igen fontos információ, hogy Krisztián Zsoltot hívta ki párbajozni. Nehéz helyzetben vannak a nézők, mert bár lassan rimánkodunk azért, hogy ne kelljen ezt az Iza Krisztián kombinációt nézni, Zsolt sem meggyőző, sunyi és alattomos, igazából soha semmi olyan dolgot nem tesz, amitől ne kellene csalódnunk benne. Ha kimegy, talán rendeződik Izáék kapcsolata, talán nem. Várjuk a vasárnapot.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Napi bulvár hírszemlénk nem is szólhat másról, mint a szemfüles Blikk aggódó írásáról. A Blikk állítja, hogy Krisztián és Iza nem védekeznek óvszerrel a villában, bár a VV6 készítői gondoskonak a fejadagról. Emiatt gondolja azt a lap, hogy a légyottokból még akár villabébi is lehet.A bulvármagazin megkereste Iza egyik barátnőjét, aki szerint a lány ügyet sem fog vetni a fiúra, ha kijöttek a villából, a nemi életréről viszont nem volt hajlandó beszélni. Ehelyett megtette Iza anyukája, aki közölte, hogy a lány fogamzásgátlót szed és ezt onnan tudja, hogy mindig ő vette meg neki. Afelett,  hogy kamerák előtt hancúrozik a lánya, még nem tud napirndre térni.

A lap szerint Krisztián az oka mindennek, hiszen folyamatos féltékenykedését csak arra használja, hogy ágyba vihesse a szende lányt. “Azt sem tudja elviselni, ha rámosolygok valakire, egyszerűen nem értem, mi oka van a féltékenykedésre. De tulajdonképpen nem kell egy harmadik, hogy előtörjön belőle ez az érzés. Legutóbb azért bukott ki, mert szerinte jobban érdekelnek a sportszerek, mint ő maga. Csak azért mert reggel egy óra hosszát tornázom, és este is sportolok egy kicsit, még nem akarok vele szakítani “–  emelte ki Iza egyik őszinte kiborulását a magazin.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

A választások napján mi más is korbácsolhatná fel a kedélyeket, mint a kis üdvöskéink első szexelésének híre.

Előjátéknak is nevezhetjük a hajdúnánási fiú szexet megelőző kérdéseit. Azt akarta megtudni Izától, hogy tudja-e mi a rét, amire a lány szerintünk jól válaszolt: nagy füves terület. Krisztián úgy gondolhatta, hogy ez még nem korbácsolta fel eléggé Iza iránta érezett szenvedélyét, így újabb kérdést tett fel neki, ezúttal nehezebbet. Tudod mi az a villanypásztor? Iza gyanította hogy valamilyen pásztorszerűség (szigorúan véve itt sem hibázott nagyot), amire Krsiztián beképzelt arcot vágott, így Iza érezhette, hogy micsoda díszpéldány ez a farmer gyerek.

Bizonyára úgy gondolták, hogy keresve sem találhatnának jobb helyet első intim együttlétükre, mint egy zsúfolt hálószobát tele alvó emberekkel és sírós gépbabákkal. Így azonnal cselekedtek. Sok minden nem látszik a videón, a sejtető gépies mozgáson és a saját kommentárjukon kívül, ahol bevallják, hogy húú, de nagyon jó volt nekik ez az első.

Komment 0