Címkék: Valóvilág 6, VV Aurélió, VV Iza, VV Viki, VV Zsófi

Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt Seherezádától, Attila pedig azonnal letaglózta azzal, hogy ki kell pakolnia a cuccait, mert ő akar a helyén aludni. Ez nyilván csak vicc volt, de ha nem, készülhetünk egy Aurélió-féle kirohanásra, máskülönben igen csalódottak leszünk és firtatni kezdjük a villabika rátermettségét.

A villaélet most nagyon unalmas lehet, nemhiába küldték be az erősítést. A tegnapi napon csak lézengtek a lakók és mindenki arról ábrándozott hogy milyen lenne, ha megnyernék a fődíjat. Kivételesen Zsófia ábrándozott a legkomolyabban a nyereményről. Annyi biztos, hogy az új lakásába majd rózsaszín szőnyeget és függönyt fog vásárolni, az autóba pedig rózsaszín kárpitot és rengeteg autóillatosítót, hogy mindig jó illat legyen.

Komment 0 

Címkék: VV Zsofi, VV Krisztián, VV Iza, VV Viki, VV Aurélió

Nagyon begyorsult a VV6 játékmenete, már pénteken kiderült, hogy kit visz párbajozni Aurélió. Az olasz nehezen választott párbajellenfelet, annak ellenére is, hogy többször kijelentette, senki sem kedves számára a villa falain belül.

Vikin azért gondolkodott, mert folyton veszekednek, összekente a maciját, és bedugta a fogkeféjét a wc-be, de amióta mindenki kiesett a barátai közül, csak vele tud beszélgetni. Izán is eltöprengett, de a néhány vitán kívül nem tudott érveket felhozni amellett, hogy őt hívja ki a nagy harcra. Igazából két emberen merengett el, szerinte Krisztián bunkó,tapló és agresszív, de két párbajról jött már vissza, így erős ellenfél. Zsófi jóideje idegesíti már, sokszor veszekedetek is, ellene azonban komoly esélye lett volna.

Aurélió azonban Krisztiánt választotta, két dudás egy csárdában nem fér el alapon.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

17 perc 55 másodperc évődést láthatunk a villa legbotrányosabb szerelmespárjától. Iza teljesen meghunyászkodott Krisztián előtt, amit mindenki megért és ha jobban belegondolunk, joggal el is várt tőle. Bár Krisztián tudja, hogy újra megbocsájtani könnyebb lenne, de azt is érzi, hogy ez a legnehezebb dolog az életben, így hagyja hogy Iza teperjen még egy kicsit annak ellenére, hogy már elhatározta magát a kibékülés mellett. Persze kicsit tettetei a sértődöttet és a bizonytalant, de elég csak ránézni, máris észrevesszük a férfiúi turpiszságot.

Iza bevalotta, hogy megfordult a fejében, hogy téreden állva könyörögjön a hajdúnánási fiúnak, de rájött, hogy az mégis durva lenne, így megegyeztek abban, hogy más módot kell találniuk az őszinte vallomásoknak. Krisztián legszivesebben valami olyat tett volna, amit kisípoltak, de szerintünk egy kósza orális szexszel szerette volna kényeztetné Izát, amitől a szerelmes lány kissé meghökkent.

Nem akarok rászállni Vikire, de megint elkezdte ezt a hülyeséget, hogy negatív dolgokkal kedi telemtömni gyámoltalan áldozatai fejét,. Feltette Krisztiánnak a kérdést, hogy vajon képes-e a játékra koncentrálni és nyereményért harcolni tudván azt, hogy ha megint összejön Izával, akkor biztosan veszít.

ezekután Krisztián joggal tette fel magának a kérdést, hogy ki neki Viki és egyátalán mi köze az egészhez? Annyi jól látszik, hogy a lakók már kiismerték Vikit, egyre kevésbé adnak a véleményére. Végre!

Krisztián elmondta Izának Viki véleményét, amire az volt a lány válasza, hogy szerinte nem olyan nagy bűn szeretni valakit és megbocsájtani neki. Ezután Krisztián kilátásba helyezte, hogy kényeztetné önmagát (ha már Izát nem lehet) így megkérte Izát, hogy menjen aludni. Ezen persze kiborult a modell és azt mondta, hogy szereti a hajdúnánási fiút.

Krisztián csak annyit mondott, hogy ő is hiányzik neki, de a biztonság kedvéért kérte, hogy ne kezdjen el sírni. Erre Iza úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép, majd orálisan kényeztette a fiút. Ezután mindketten rájöttek arra, hogy mennyire szeretik egymást.

Komment 0 

Iza, elrontottad!

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Sajnálom Iza, de menjél vissza a balettba ugrálni! Most végre megtudhattuk, hogy mi történt a durva vita után. Iza minden húrt túlfesztített, olyan volt mint valami kiélt öregasszony aki elveszetett mindent, ami valaha fontos volt neki. 20 évesen letarolt mindent empátiát, amit valaha bárki érezett iránta. Menj vissza a balettba Iza, jobb lesz neked is!

Krisztiánt sem szeretném piedesztára állítani. Ki kell mondani hogy egy p.cs volt, amikor nem volt képes felfogni, hogy ezt együtt kapta Izával, a hisztit és a hercegnőséget. Ez az elején tetszett neki - amikor az egész csupán ideológia volt és nem a gyakorlat. Senki nem árult zsákbamacskát.

Iza egy igazi fővárosi hisztis kislány, aki azt hiszi, hogy csak azért, mert valaha valaki 50 ezer forintnál többet fizezett a vacsorájáért számít valamit. Krisztián pedig le van maradva, mert legyen bármilyen tiszta szívű, balek marad, ha nem fektet energiát abba, hogy kiszakadjon a biztonságos falusi létből és élvezni, használni tudja a felszínes fővárosi életet. De most komoylan! Miért jött ide?

Komment 0 

Címkék: VV Krisztián, VV Iza

Ez a leggázabb dolog, amit valaha valóságshowban láttam, és még nincs vége. Ezek után feletehetően senkit nem érdekel a szerencsétlen lakók énektudása, sokkal inkább aggaszt mindenkit, hogy tett-e olyat Krisztián, ami miatt kizárhatják a játékból.

Most olyan durván összakptak Izával, hogy könnyen tettlegesség lehetett a vége. Számomra teljesen érthetetlen amit láttam, őszintén szólva annyira kiakasztott, hogy inkább Teó énektudásáról zengnék ódát ahelyett, hogy erről beszéljek. De erről kell, mert ez történt.

Iza és Krisztián az utóbbi időben folyton veszekednek és mostanra sajnos eljutottak arra a szintre, hogy már nem értik egymás szavát. Nem értem, hogy miért kellett őket egy párba rakni a dalos játékban, hiszen sejteni lehetett hogy ez lesz a vége. Azt egyelőre nem tudni, hogy Krisztián mennyire került méltatlan helyzetbe, de Izát ezennel teljesen leírtuk. Lehet a bezártságra fogni, hogy megőrül az ember, de ha valakinek volt gyerekszobája, akkor nem köpi le a másikat és nem mondja azt, hogy haljon meg a családja. Iza ezúttal túllőtt a célon, ennek ellenére remélnijük, hogy Krisztián nem ütötte meg. A Simon és Viki ügy csak évődés ehhez képest.

Elszomorító és felháborító volt látni az egész jelentet, a műsorkészítő kereskedelmi csatorna pedig szégyellje magát, amiért hagyta ennyire elfajulni a dolgokat. Nyilván nem minden az ő hibájuk, de ha a lakók minden mozdulatát irányítani tudják - Vikié lett a lila kendő - akkor ezt is látniuk kellett.

Itt vannak az előzmények, a tisztánlátás végett mindenképpen érdemes megnézni.

Komment 3