Címkék: VV Iza, Valóvilág 6

Nagy különbség az előző Valóvilág szériákkal szemben, hogy a VV6 versenyzői nem rejtőzködhetnek el a közösségi szájtokon. Az első játékos, akiről a média különböző bugyraiban megjelentek a közösségi profilokon fellelhető képek, nem meglepő módon a legattraktívabbnak tűnő VV Iza, az ő Facebook és Instagram accountjáról válogattunk képeket. Egyelőre felnőttfilm még nem került elő Izáról, de veletek együtt mi is nagyon szorítunk!

A Velvet megtudta, hogy egyelőre nem sikerült leérettségiznie a 20 éves "amazonnak" és az Iza szereplésével készült alábbi csodálatos videóklip feltúrásáért is őket illeti a riszpekt.

Ízlelem, kóstolom, szétnyalom, kívánom,
amikor csak akarom a sunádat megkapom.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Alexa, VV Iza, VV Zsolt, VV Simon, VV Aurélió, VV Charoltte

Már megnézhetők a beköltözőkkel készült interjúk, ahol önmagukról vallanak a játékosok. Aki már nagyon-nagyon várja a holnapi csinnadrattát, annak érdemes megnéznie a videókat, a kevésbé lelkeseknek viszont itt egy kis szubjektív az első benyomásokról.


Alexa és a lányhorda

Alexandra szereti Müller Pétert, mert nagyon sok okos dolgot megfogalmaz a könyveiben.Sok őrült dolog volt az életében és nem mindegyik publikus. Azon van, hogy megtalálja a villában az igazit. Ha együtt bulizik a barátnőivel, akkor kő kövön nem marad, több házibuliból is elzavarták már őket. Összességében semmi nem derült ki róla, és nemhiszem, hogy a jövőben ez változni fog. Nem éri el az ingerküszöböm, olyan tipikus beképzelt harsány huszonéves, mint amilyen bárki volt/van/lesz.
 Iza az aranyhal

Iza szeret sportolni, reggelenként el szokott menni az iskola mellett. (Valószínűleg nem arra gondolt, hogy nem jár be az iskolába, hanem hogy suli előtt sportol valamit...) A hirtelen természetű menyecske a jó csaj az első körben. Elveszíti az emlékezetét, ha sokat iszik a buliban, ennek ellenére nagy piálásokat és bulikat fog csapni a villában. Mert ha ő egyszer megjelenik valahol, ott új szintre lép a buli fogalma. Saját bevallása szerint erős egyéniség, hisztis, hangos, kiabálós és hirtelen felindulásból szitkozódik.

Mademoiselle Charlotte húdesokezalány

Ha csak a hangjára figyelek, első blikkre a tavalyi széria legidegesítőbb játékosa, Ildikó jut eszembe. Persze hogy szereti, ha körülötte pezseg az élet, de jól bírja a bezártságot is, amire úgy jött rá, hogy otthon töltött pár napot és nem zavarta. Párkapcsolatot keres, állítása szerint mindenféle pasitípus tetszik neki: sportos, intellektuális, művészeteket kedvelő. Szerinte ő nagyon humoros, ezért mindenkit fel akar vidítani. (Gyomorszorító érzés belegondolni abba, hogy odajön hozzám és magyarázmagyaráz). Még egy fontos dolog: Csodás programokat talál ki, például, hogy mit főzzenek.


Zsolt változatos egyéniség, jóképű felszolgáló, a habitusa olyan Olivéres. Nehéz kihozni a sodrából. Ennyi.

Aurélió junge deutschsprachige

Kicsit zavaros hogy mivel is foglalkozik, de valami olyasmit mond, hogy ha valaki elakad a kocsijával Németországban, akkor ő segít elintézni a papírmunkát.  Ő is olyan egyéniség, amilyen a környéken nincs. Érzékeny és lelkiismeretes és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy állásinterjún elmondanak magukról az emberek. Abszolút nyitott a benti nemi életre, ő is partyfelelős, persze.

Simon a pszicho

Őt annak is érdemes megnéznie, aki nem akarja, a videóban 03:19-nél beszél. Ő a favorit, nehezen eldönthető, hogy szupersztár vagy elmebeteg.

A kikupált villáról itt is találsz képeket!

Komment 0