Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Iza, VV Krisztián, VV Viki, VV Aurélió

Iza és Aurélió együtt zuhanyzott, ami számukra biztosan normális, mi ezt nem tudhatjuk. Ezúttal Iza őszinte kérdést tett fel az olasznak, azzal kapcsolatban, hogy miért van neki akkora himbilibije. Aurélió erre nyilván nagyon büszke volt, a kamrának bevalotta, hogy szerinte ő ilyen, jó szeretőnek született. Iza persze kicsit szívózott vele és azt mondta, hogy a “helikopter”olyan, mint egy plüsszmaci, ha kitömik puha marad. Ezzel az övé lett a nap mondata.

A beszélgetés után Iza olyan nevetésben tört ki, amit érdemes lenne lementeni ébresztőnek, vagy eseményjelzőnek. Hosszú és tartja a dallamát.

A tusolás után Iza találkozott Krisztiánnal és nem aludtak. Újból ő “járt jól”, Krisztián pedig nagyon boldog volt, hogy a közelségétől Iza teljesen kikészül. Így történt a VV6 második bevalott orgazmusa, bár ezt csak az tudja igazán értékelni a ki 60 napot tölt bezárva idegenekkel.

Iza mindenesetre megosztotta Zsófival és Vikivel a történést, ami feltehetően intimebb volt, mint az első légyottjuk. Viki szerint Iza hiába kötődik, nem a régi önmaga és azt sulykolja, hogy belé, hogy hagyja el a fiút. Végleg.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV6 párbaj

Azt már tegnap tudtuk, hogy érdekes hétnek nézünk elébe. Nem azért, mert attól tartunk, hogy Aurélió kiesik (Az VV-s körökben olyan lenne mint a Game of Thrones harmadik évadának kilencedik része, ami miatt az egész világ teljesen kiborut) hanem mert amikor történik vele valami, azt sokkal intenzívebben éli meg mint a többiek. Azt mondta, hogy nem lepődött meg Ádám választásától, mert már reggel tudta azt, a mosókonyhai fajanszon ülve.

Ettől függetlenül annyira fél az esetleges kibukástól, hogy nem meri kimondani hangosan, hogy igenis vissza fog menni. Nagyon megdöbbető lenne, ha nem így lenne,elérkezett hát a legjobb alkalom arra, hogy alátámasszunk amit gondolunk:

survey service

Az olasz nagyon meglepődött, hogy Viki és Zsófi kivételével mindenki mellé állt a kampánystábok felállításakor.  Még el sem kezdődött a kampányhét, Aurélió máris olyat tett, amit soha senki a VV-k történetében. A helikopteresenk nem tetszett, hogy Charlotte és Teo is neki szurkolt (szerinte dirket gyengíteni akarják a csapatát, így kirakta őket belőle. Ádám így tett szert két potyautasra a kampánysátbjához a négy lány személyében.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Viki

Beköszöntött a tavasz a villába, mi sem bizonyítja jobban, mint a mai bulvártermés. A Blikk írta meg, hogy fodrászok és manikűrösök szállták meg a villát, hogy valamilyen arculatot varázsoljanak a lakók kissé letopisodott ábrázatának. A bulvárlap szerint a fiúk örömmel ültek be a manikűrös székébe, amit azért nehezen tudok elképzelni, mondjuk Krisztián esetében. Persze ők nyilván Aurélióra gondoltak, aki konkrétan csillogó strasszokat rakatott a kisujjára, mert szerint az menő.

Este buliztak is a lakók, azt ünnepelték, hogy már a játék felénél tartanak. Scilence diszkót tartottak, aminek ugye az a lényege, hogy az emberek fülesben táncolnak az általuk kiválasztott csatornán szóló zenére. Ez leginkább Zsófinak tetszett, akit elbűvöltek a világító jégkockát és ledes pólók.

A harmadik érdekesség, hogy a bulvárlap megkereste Viki anyukáját, hogy beszéljen lánya kövérségéről, mert kiderül számukra, hogy Vikit zavarja a kövérsége (60 kiló volt, most 75).  Édesanyja elárulta, hogy lánya az apjára ütött, és tény, hogy három másik testvérének nincsenek problémája a súlyával.

Komment 0 

Címkék: VV Ádám, VV Aurélió

A herelengető fiú meghányta-vetette a dolgokat és úgy döntött, hogy azt az embert hívja ki a párbajra, aki nélkül bebetonozhatná magát a villába. Aurélió megérezte, hogy ez így fog történni, így nem lepődött meg Ádám döntésé,a hogy valószínűleg mi sem fogunk a vasárnapi párbaj végkimenetelén. (Csak abban az esetben lettem volna teljesen közömbös és tanácstalan, ha egy Ádám-Teo párbajt kellett volna eldöntenem.)

Legalább szórakoztató lesz a hét második fele, feltehetően végig Aurélió hullámvölgyeit fogjuk nézni.

Aurélió mellett Ádám Vikin, Zsolton és Krisztiánon is gondolkodott. Ugyan minden oka meg volt arra, hogy Krisztiánt vigye párbajozni és vigye a csajt,mégis inkább úgy döntött, hogy előbb meghódítja a villát,s  csak azután jöhetnek a nők. Vikin azért gondolkodott, mert elkezdte átlátni a lány napi dolgait, és ezen megdöbbent.

Ádám választásán talán csak Krisztián lepődött meg, a többiek viszont már sejtették, hogyan tudják a leggyorsabban kirakni a herelengető fiút. Ideológiákba csomagolva.

Komment 0 

Címkék: VV Ádám, VV Aurélió

Arról szavazhattak a lakók, hogy ha ők Ádám helyében lennének, kit vinnének párbajozni.
Mivel a többség Aurélióra szavazott, őt érte a megtiszteltetés, hogy rúdtáncapárbajban mérhette össze erejét Ádámmal.

Maga a feladat is elég rémes, ahogy azonban ők csinálták az egyszerre  volt abszurd és némileg gyomorforgató. Az elején még egészen normálisan kezdték a feladatot, ez azonban nem tartott sokáig. Egymást próbálták túlrúdtáncolni, és eljött a pont, amikor már nem maradt más eszköz, mint a puszta igazság. Először csak a megszokott helikopterezést láthattuk, majd olyan következett, amit alig lehet szavakba foglalni, Aurélió anyaszült meztelenül, fejjel lefelé kapaszkodott a rúdba és lábait széttárva engedett rálátást arra testrészére, amit eddig még feltehetően senki nem látott ilyen perspektívából.


Ádám is próbálkozott mindenféle akrobatikus elemekkel, de végül nem hagyta magát és ő is letolta a nadrágját, amivel teljesen kiábrándult belőle Zsófi. A habosbabos lány szerint Ádám pénisze olyan, mint egy hegyes ceruza, amitől majdnem kiadta a vacsoráját. Érdekes hogy Zsóit ez borította ki és nem Aurélió megdöbbentő koreográfiája. 

Kis idő múlva oda is ment  Izához, mert megerősítést várt azzal kapcsolatban, hogy jól gondolja-e, hoyg ez még változhat bizonyos esetekben. Iza szerint persze, de ettől még nem kellett volna ennyire leégetnie magát, nyilvánvalóan nagy a különbség odalent.

Akit érdekelnek a pikáns részletek, az ide kattintva nézheti meg a táncos műsort.

Komment 0