Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Teo, VV Aurélió

A napi blikkes bulvárszemlénk szerencsésen végződött, megtudtuk ugyanis, hogy Teó hármasban szeretne szexelni Aurélióval, mert csak vele unalmas. Az ugyan kérdés, hogy honnan tudja, hogy unalmas, annyi ideig nem tartott az intim együttlétük, hogy megunhassa.

Teó azt találta ki (szerintünk csak kamuból), hogy lefekszik a fiúval, ha az behoz még egy embert a buliba. Mivel ez szinte lehetetlennek tűnik, így egyértelmű, hogy csak szórakozik a fiúval.

De mégis játszunk el a gondolattal...:), kivel látnád szívesen a párost?

survey service

Komment 0 

Címkék: VV Teo, VV Aurélió

Míg a többiek békésen szunyókáltak, Aurélió újra bepróbálkozott Teónál. Sokáig csak a takarón keresztül inzultálta a lányt, amikor a hátán feküdve erotikusan mozgott, majd elkezdte masszírozni az anyszült meztelen lány fenekét. Ezután Teó rámászott Aurélióra - meztelenül, így csodálhattuk meg nőies alakját.

Valami azonban történt, mert Teo meggondolta magát, felkapta a felsőjét majd odabújt Aurélióhoz.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Ezúttal a Bors írta meg, hogy Auréliónak vannak zöld foltok a múltjában, a bulvármagazin ugyanis előkeresett egy képet, ahol egy füvescigihez hasonlót próbál meggyújtani egy kicsempézett helységben. "Az a durva, hogy én a kinti életben, ha hiszitek, ha nem – ez tuti a fű hatására van amúgy –, de egyszerűen nem álmodok – mesélte a villatársaknak, akik már annak is fültanúi voltak, hogyan rimánkodik az olasz egy gramm valamiért a szerkesztőkhöz.


forrás: borsonline

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Két hír kering ma a bulvársajtóban. Az egyik, hogy Ádám minél előbb el szeretne csábítani egy hölgyet, a másik, hogy a tesitanárnő szerint Aurélió egy csupaszív gyerek, de nem fog kamatyolni vele.

Ádám elárulta a Blikknek, hogy van egy lány, akivel találkozgattak mielőtt bement a villába, és már fel is vette vele a kapcsolatot egy esetleges légyott kapcsán. A Zsófitól kapott gyűrűt azonban nem veszi le, annak ellenére sem, hogy nem tud napirendre térni afölött, hogy miket beszélt Zsófia a háta mögött. “Hihetetlen, hogy miket mondott rólam, a szemembe ugyanis soha nem mondott semmi rosszat. Én tényleg azt hittem, hogy csípjük egymást, de most rájöttem, hogy szépen kibeszélt a hátam mögött. “ Ádám tehát szabad préda, de nem bízzuk el magunkat: “Akadnak jelentkezők, persze azért még én sem bújok ágyba akárkivel” - jelenttete ki a pukis-herés favágó.


Julianna tanárnőt láthattuk a vasárnapi műsorban, ahol nagyon mosolygott Aurélióra, amit az olasz könnyel szemmel, mélyen meghatódva viszonzott. Hiába is szeretnénk elképzelni, a viszonylag alacsony fiú, és sukár termetű nő kalandjait, egyelőre úgy néz, ki, hogy az először kissé bizarrnak tűnő viszonyból nem lesz semmi.

Blikk kép..

A tesitanárnő ugyanis kijelentette, hogy ha nem hagyja magát elcsábítani. “Ha Aurelio kijön majd a villából, akkor is kizártnak tartom, hogy több legyen köztünk, de elismerem, megkedveltem őt, mint ember. Szeretni való egy gyerek, igazi csupa szív fiú.” Így kapta meg tehát Aurélió a legfájóbb mondatot, amit vonzódó férfi kaphat nőtől: Kedvellek, mint embert.

Komment 1 

Címkék: VV Aurélió, VV Ádám

A villa két titánja méri ma össze erejét. Ha Aurélió esik ki, az sok Valóvilág nézőnek fog szívfajdalmat okozni, ha viszont bent marad, nem kavarja fel annyira a villa életét, mintha Ádám menne vissza. Bár őszintén szólva az sem jelent garanciát a szórakozásra, mert sokszor kevés amit nyújtani tud. Hamarosan minden kiderül! Frissíts! 8-kor kezdünk!

20:00
Lilu és Istenes elkezdte a műsort, egyelőre csak gyúrós Józsit láttuk a nézőtéren, de az RTL gondoskodott arról, hogy tele legyen a nézőtér ezer éve vagy éppen idén kiesett játékossal. (v)

20:05
A Valóvilág 6 tegnapi összefoglalója jön, legalább közben megírhatjuk, hogy a legjobb párbaj kövwetkezik, hiszen bárki esik ki, örülünk; a villa két legellenszenvesebb lakója mérkőzik meg egymással. (h)

20:08
A hajnali összefoglalóban kiderült, hogy éjszaka Aurélió végre megkapta Teót. A lány persze visszaforgatná az időt, de azért nem tagadhatja, hogy jól esett neki. Zsolt és Krisztián másnap faggatni kezdte az olaszt, de ő közölte, hogy úriember ilyenről nem beszél. Iza persze Teót kezdte kérdezgetni, hogy bement-e az izéje, mire Teo közölte, hogy nem tudja, mert nem tudta megkülönböztetni az ujját a hímtagjától. (v)

20:11
Egy pillanatra láthattuk az eredmény, Aurélió iszonyatosan vezet. Nem mutatták persze az arcokat, de nem nehéz kitalálni. Ha szoros lenne a verseny, még izgulhatnánk. (h)

20:13
Ó! végre láthattuk Aurélió kihúzott szemét!!

A párbajozók éppen a kampányfilmeiket készítik. Ádám a jaccuzit, míg Aurélió az ágyat választotta forgatási helyszínnek. Ádámot Zsófi vette és nem halasztotta el, hogy magáról is készítsen egy mosolygós pármásodpercest.Tipikus! (v)

20:15
Ádám egyébként a tökéeletes taktikát választotta a héten, Charlotte-hoz hasonlóan az esélytelen, szerény, mindenki által bántott untermann szerepét öltötte magára. Más kérdés, hogy ez most Aurélió ellen valószínűleg kevés lesz. (h)

20:17
Viki ismét elmondja, hogy úgy érzi, ő vitte a hátán Ádám eglsz kampányát. Ez kb. így is igaz, szóval Ádám megjósolható kiesése is az ő lelkét fogja nyomni. (v)

20:21
Aurélióról kiderült, hogy valódi grállovag. Mindjárt kiderül, hogy mire gondolt Lilu. Az új pár tagadott, Viki rámutatott, hallotta amikor felbontották, de egyébként is megszámolta a kotonokat, és hiányzik egy. (v)

20:24
Aurélót bántotta hogy a többiek kicikizték őket, szerinte Teónak ez rosszul esett. Sír is a lány, amikor Aurélió bizonygatta, hogy ne bánja meg az együttlétet, mert vele feküdt le, aki már hónapok óta csapja neki a szelet. És ő áll a legközelebb hozzá, nem Zsófi vagy bárki más. (v)

20:25
Aurélió elmagyarázza a síró Teónak, hogy igazából nem baj az, hogy megdugta, mert ő nem egy parasztgyerek. (v)

20:27
Viki persze mindent ki akar deríteni. Mindenképpen tudni akarja, hogy Teo és Aurélió valóban együtt voltak-e. Furcsa tőle, hogy nem jött rá a nyilvánvaló hazugságra, amit Aurélió adott elő neki a nyugiszobában. Azt mondta neki, hogy mivel őt tartja a legesélyesebbnek, ezért nem akarja, hogy félrevezessék, és bevallotta neki, hogy csak színlelték a szexet. (v)

20:39
Aurélió búcsúvacsoráján végig a vita ment, az olasz hiába próbálta elmondani a szövegét, őket nem nagyon érdekelte. Iza próbálja tartani magát, Krisztián viszont nem hagyja és folyton rátámadott a lányra. Aurélió búcsúbeszéde tehát eddig tartott, Krisztián felállt az asztaltól és kiment. Aurélió persze nagyon kilett ettől, azt érzi, hogy a csapata nem áll mellé. (v)

20:42
Most Iza és Krsiztián beszélgetését látjuk, Iza sír és elmondja, hogy nem akar senkit közel engedni magához. Hiába lett fontos neki a vidéki fiú, nem teheti meg, hogy vele marad, mert attól fél, hogy elveszíti önmagát. Krisztián szerint ő nem féltékeny - azért ez enyhe túlzás. Iza megpróbálja elmondani, hogy végig őszinte volt. (v)

20:42
Krisztián és Iza veszekszik, de ezt már annyiszor láttuk, hogy nyugodtan ki lehet menni pisilni közben. Most éppen tizedszer zárták le a kapcsolatukat. (h)

20:45
Szegény Iza nagyon rossz helyzetbe került, megkapta Krisztiántól a gyűlöllek szöveget. Azt mondta a fiú, hogy ő meg fogja szüntetni a kettőjük kapcsolatát és ezzel lezárta a beszélgetést. (v)

20:47
Bekapcsoltak a villába. Aurélió nagyon snájdig, Krisztián ruháiban virít, míg Ádám egy sima fekete pólót választott a nagy estére. Ádám Zsófitól kapott egy szerencsegyűrűt, ő abban bízik. Krisztián mondja a kortesbeszédet, ezért nagyon izgul. (v)

20:49
Juhhú, megnézhetjük Ádám és Aurélió kapcsolatát. Csupasz seggeket mutató másodpercek következnek. (v)

20:51
Istenes megkérdezte, hogy mi bajuk egymással. Aurélió szerint már az elején sem volt szimpatikus, és ez nem változott meg az idők során. Ádám szerint viszont mindenki azt kapta tőle, amit érdemelt. (v)

20:58
A nézőtéren ül majdnem minden kiesett játékos, Dorka, Alexa, Laci és Józsi nagyon mosolygnak. Ül közöttük egy lány is, de azt nem tudjuk, hogy ő kicsoda. Dávidot eddig nem láttuk. (v)

21:00
Újra a villában!!

Ádám kedvenc helye a jacuzzi, mert szeretett benne lenni, így attól búcsúzott. Aurélió az utolsó éjszakáján alig bírt aludni…(persze, mert tudjuk, hogy miért nem bírt aludni) (v)

21:04
Ádám már az interjú közben éreztette, hogy nem hisz igazán a visszatérésében. Ő megy ki először, nincs túl érzelmes búcsú. (v)

21:06
Ádám kivonul! Nézhetjük a legjobb pillanatait. Here, segg, pukizás, kis tánc, részeg elborulások, egy kis flört Zsófival, ezek tartoznak a legjobb pillanatai közé. (v)

21:08
Ádám a fujatásról beszél. “Anyukádék nem látják.” (h)

21:11
Istenes megjegyezte, hogy Ádám a legfehérebb a barátai közül. Nem tűnik feszültnek, adja a lazát. Szerinte ez nap ugyan úgy telt mint a többi, csak pucérkodás nélkül. (v)

21:12
Nem hasonlít Aurélióra, közvetlenebb, lazább, mint az olasz, ezért van helye a villában. Ő nem hernyó, nem álszent. A legnagyobb különbség a tisztelettudás - bármire is gondol ez alatt. (v)

21:15
Jön Aurélió beszéde! Vikitől köszön el először a kihúzott szemű olasz!!! Ezek után mindenkivel ölelkezik egyet. Breaking! Kibírta sírás nélkül az elköszönést! (v)

21:16
Aurélió is kijött. Konkrétan úgy néz ki fura szerelésében, mint a maffia könyvelője. Vagy pincére. (h)

21:17
Aurélió legjobb pillanataiban láthatunk feszítést, fésülködést, sírást, táncot, sírást, helikoptert, sírást, csókokat és flörtöket. (v)

21:18
Józsi nagyon szurkol, az előbb majdnem lebontotta a korlátot. Aurélió pedig mindjárt sír. (v)

21:19
Lilu megkérdezte, hogy szerintük ki a jobb pasi - mondjuk elég hülye kérdés. Aurélió magához veszi az irányítást, ha nem viszi túlzásba, akkor ez bejöhet neki a végső szavazásnál. (v)

21:21
Dorkát látjuk dühöngeni egy pillanatra, de jó, hogy már nincs bent! (h)

21:22
Ádámnak kellene még egy kis idő arra, hogy becsajozzon. Mivel Izát elküldte tegnap, így marad cask Zsófi. Szerinte a lányok a belső értékeit szeretik és az arcát. Arra próbál rámenni, hogy Aurélió nem tiszteli a lányokat, ellentétben vele. (v)

21:31
Mindkét fiú üvölt és vezényszavakat ordibál. (v)

21:33
Aurélió akkor a legcukibb, amikor úgy sír, mint egy kiskutya. Most pedig mindenkit végigsmárol. (h)

21:35
Istenenes számon kérte Auréliót, hogy ígérete ellenére miért sír annyit. Annyit mondott erre Aurélió, hogy hát tévedni emberi dolog, és hogy megpróbál ezzel együtt élni. Aurélió szerint az a bátorság, ha egy férfi megmutatja a könnyeit. (v)

21:37
Jelenleg Teót érzi a legközelebb magához, annak ellenére, hogy néha emberszámba se veszi. Ádám szerint egy hormonkezelés segíthetne Auréliónak. (v)

21:37
Ádám megint kezdi a trollkodást, arra a kérdésre, hogy melyik lány áll hozzá közelebb, nyilván Teót mondta. (v)

21:40
Jönnek a kortesbeszédek. Zsófi kezdi Ádám védelmét. Jajj, nagyon rossz lesz a kis butuskát végighallgatni, éppen olyan stílusban mondja, mintha egy harmadik osztályos kislány beszélne az osztályban a családi nyaralásról. (v)

21:41
Zsófi szerint Ádám nem egy páwa kettő! (h)

21:44
Krisztián következik. Egészen összeszedetten beszél, nem olyan erőltetett, mint Zsófié volt. Krisztián szerint elviselhetetlen a rinyálása miatt, de legalább bocsánatot tud kérni, amit a villatársakról nem mondhat el. (v)

21:45
Kire miért szavazzanak a nézők? Ádám megint a tisztelettel jön, Aurélió pedig közbeszól, hogy persze, azért gyújtotta meg a pukiját. Ádám szerint Zsolt is őt várja, pedig elvileg az olasz haverja. Aurélió erotikát ígér és azért várja a szavazatokat, mert ő egy igazi showman. (v)

21:48
Fantomképek következnek. 21:79 százalék lett az arány, és nem nagy meglepetésre Aurélió győzött. Azonnal rohant Józsi nyakába, a haverjai meg az övébe. Aurélió a könnyeivel küzd, és mindenki köszöni hogy rá szavaztak. (v)

21:48
Aurélió elindult a villába, Lilu pedig leült Ádám mellé a székre. Ádám elmondta, hogy magabiztos akart lenni, ezért erős ellenféllel akart párbajozni. Szerinte Aurélió érdekesebb volt nála, ezért vesztett. Megkapja ő is a búcsúfilmjét, ami szinte ugyan az, mint a legjobb pillanatok, csak búcsúzenével. (v)

21:55
Aurélió pedig visszament a villába, aminek szemmel láthatóan mindenki nagyon örült, még Vikinek és Zsófinak is fülig ért a szája. (v)

Komment 0