Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Iza, VV Teo, VV Aurélió

Aurélió úgy döntött, hogy nagy ajándékot ad annak, aki a legtöbbet takarít aznap a villában. Teo és Iza nagyon lelekesek voltak és mindenképpen meg akarták nyerni az olasz lila baseball sapkáját. (???) Takarítás közben kiderült, hogy ez tulajdonképpen nem a sapkáról szólt, hanem a cicaharcról és a nyerésről, na és a nyeremény felhasználási módjának ideologizálásó.

A fiúk csak kamilláztak, nem értették, hogy mi történik a villában, ilyet ők még nem láttak. Zsolt szerint nem voltak normálisak, "meg sem álltak, hozzájuk sem lehetett szólni menet közben". Krisztián pedig nyilván féltékeny volt, nem bírta elviselni, hogy Iza “kinyalja” Aurélió fenekét.

Nem csak őt, bennünket is meglepett a lányok igyekvése. Amikor Iza azt akarta megtudni, hogy Aurélió mit szeretne enni és minden variációt felsorolt fél pontért, az jubileimi pillanat volt. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy még soha senki nem erőlködött ennyit egy sapkáért.

Komment 0 

Címkék: VV Viki, VV Aurélió

Véget ért a villaolimpia, ami megannyi érdekes és vicces helyzettel gazdagította a nézők estéit. A blogon főként a lakók nemi életével foglalkoztunk, így mindenképpen tartozunk annyival az olvasóknak, hogy beszámolunk az olimpia győzteseinek parádés nyereményátvételéről.

Kezdjük ott, hogy Aurélió 500 forintot nyert Istenestől, mert előre megjósolta, hogy Viki gyomra nem hagyja szó nélkül a dugóhúzó figurát. A nagyszájú és az olasz helikopteres nyereménye ugyanis műrepülés volt. A szerkesztők jól kitalálták a nyereményt, ilyen élményt nehezen felejtenek el azok, akik valaha is kipróbálták már. Aki nem szeretné látni az ominózus hányós jelenetet, az hagyja abba a nézést 06:38 -kor, és legközelebb csa 14 másodperc múlva nézzen bele újra. 

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

A villalakók családi fotóalbumát nézegetve egyszer csak azon kapom magam, hogy gombóc Artúr is helyet kapott az egyik képen. Értem én, hogy a baba és az apa is hasonlóan pucérak altájékon és hogy milyen kedves és szellemes ez, de valamiért inkább rossz érzés fogott el. Hát mi a jó égért csinálja ezt folyton? Kit érdekel a pénisze? Miért kell mindenből csendélet fasszal című emlékképet kihoznia?

Aurélió, te fasz..

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Iza visszatérése igazi sokk volt a villalakók számára, őszintén csupán Krsiztián és talán Zsófia tudott örülni neki. Látszólag Auréliót viselte meg leginkább Charlotte kiesése, teljesen ki volt borulva és nem értette, hogy az, aki kint hagyta Dorkát, hogyan tudott veszíteni Iza ellen. Feltehetően sokkal szorosabb lesz a köteléke “nincsmásbarátom” Teóval, így május 11-ig két pár ágytornáját és figyelemmel kísérhetjük.

Aurélió valamilyen okból kifolyólag - talán éppen a stressz levezetése végett - úgy döntött, hogy napozik egy kicsit. Ezt sajátos módon meztelenül tette, így a következő videót csak azok nézzék meg, akiknek dél előtt belefér egy csupasz pénisz látványa.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Teo

És akkor lőn sötétség és eljövén a paráznák ideje - Teó hosszan simogatta Aurélió péniszét, majd csókolóztak és Aurélió a tettek mezejére lépett. Ha van kedved már reggel élvezkedni, most szabadon megteheted.

amikor az mber elkezdni nézni a videót sokminden jár a fejében. Sokáig nem lesz egészen kiehető, hogy mit csináltak a paplan alatt, de ha minden igaz Aurélió nem ért révbe, vagy nem tudom, szeretném azt hinni, hogy nem egy robotikus ujjal behatolást láthatunk, hanem valami mást, de igazából tudom, hogy ez az, aminek látszik. Aztán történik valami...

Kiderült, hogy Teonak leszakadt a körme, mert jól ráfogott Au péniszérie. Egy újabb sokk, hogy robotujj sem végzett jó munkát, Teónak nem volt olyan élvezetes,a légyott mint Auréliónak. Márpedig az olasznak ez csak fél munkának számít. Majdnem sírt is miatta.

Komment 1