Help Sales ÁSZF

Címkék: vv Zsófi, VV Aurélió, VV Viki, VV Teo

Érdekes lesz a vasárnapi párbaj, hiszen két olyan ember küzd meg egymással, akikről nagyon megoszlanak a vélemények. (Az egyik egy néma de buja kidobó, a másik pedig lassan a butuska aranyköpéseivel igazi celebbé váló kis vattacukor). Aurélión kívül mindenki Zsófi mellé állt a kampánystábok kialakulásakor, úgy látszik, hogy egyre több barátot szerez a mostanában egyre durvább hisztijei miatt fókuszba kerülő lány. Zsófi mániája ezúttal a legtöbb lakóra kiterjedt, mindenkinek rózsaszín egyenruhát kell viselnie a felkészülési időszakban.

A két csapatnak most egyfajta ellenfél-lejárató feladatot kellett végrehajtania, amiben a rózsaszín csapat volt a jobb. Aurélió Teó mellett elmondta, hogy ugyan ritkán beszél, általában az üt és belátja a hibáit. Az olasz szerint a fekete démon magát adja és nem enyeleg az összes fiúval, valamint le tud írni két összefüggő mondatot. Ezek azért nem nagy érvek mellette, pont ugyan olyan erősek, mint amiket a butuska befeketítésére hoztak fel a kampányszövegben.

Viki védte Zsófit, versben mutatta be a rózsaszín lányt, szerinte nem csak bombanő, nagy előnye, hogy folyton mosolyog és soha nem közönséges, valamint hogy óriási az igazságérzete. Amit Teóról hoztak fel, azt mindenképpen érdemes egyben végighallgatni, nagyjából frappánsan sikerült összefoglalniuk a gondolataikat.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi

Aurélió és Zsófi nagyon jól érezték magukat a családi estén, sokat ittak és nevettek. Nagyjából idáig tart a mese. Ugyanis sikerült annyira berúgniuk, hogy a végén akkora balhét csaptak, amit ugyan nem olyan régen láttunk, mégis újra meglepett bennünket, hogy mennyire könnyen válnak szellemi fogyatékossá és lelki sérültté a lakók.

Auréliónak nem nagyon tetszett a nyolcadik kerület, ezt sajnos megosztotta a többiekkel is, aminek az lett a vége, hogy Zsófi nagyon megsértődött. A rózsaszín lánynak először Vikivel volt egy kis összetűzése, aki kihasználva a fiatalok illuminált állapotát pornográf képet szeretett volna készíteni róluk fürdés közben a villaújságba.

Aztán jött Iza kavarása, amin kiborult a bili. Iza elmodta Zsófinak, hogy Aurélió szerint a környék, ahol lakik veszélyes és félelmetes. Az olasz benyámnyilásodott. Sajnos később  sem könnyített a helyzeten, amikor kifejtette, hogy Zsófiék házához képest ő luxuspalotában lakik az édesapjával. Kicsit jobban belement abba, hogy ő ki se merne lépni az utcára, olyan durvának tartja kerületet. (Nyilván nem olvasta Moldova Bűn az élet című könyvét, akkor valószínűleg biztonsági őröket kért volna a acsaládlátogatáshoz.)

Aztán kiderült minden. Aurélió azon borult ki, hogy látta Zsófi családi légkörét, ami neki soha nem adatott meg. (Az anyja elhagyta, édesapja idős, 74 éves.) Aztán mindkettő a saját igazát hajszolta őrjöngve, miközben valószínűleg erről békésen el tudtak volna beszélgetni egy közös vacsora vagy bármilyen egyéb program keretében.

Viki persze megint jött a szöveggel, hogy ő aztán nem engedte be volna a lakásába azt az embert, akivel ennyi vitája van. Viki gátlástalan volt, és a helyzet avatott szakértője, mint mindig.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, vv Zsófi

Igazán jól telt a családlátogatás Zsófiéknál, jó sok pálinka adta meg az alaphangulatot. Mindenki kedves volt mindenkivel, és persze az egész család imádta Auréliót, akit azonnal felismertek az utcán, és letesóztak. Szerintünk a nyóckert láttuk, de mondjátok, ha nem.


Zsófi persze repdesett a gyönyörtől és ez így ment egész este. Az olasz közvetlen sítlusában most sem csalódtunk, azonnal megtalálta a hangot apukával. Hát kéremszépen, ilyen egy igazi exvejnek való, akit imád a család annak ellenére is, hogy éppenséggel nem bánt jól a csemetéjükkel. Bármelyik csemetével. Aurélió ugyanis nyíltan kikezdett Zsófi hugával, aki rezignáltan vett minden bókot. Nem okosak ezek a lányok, de kedvesek.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, vv Zsófi

A dalos versenyt Aurélió és Zsófi nyerte meg, így ők mehetnek a villán kívüli programra. Az első pillanatok utáni hatalmas örömöt azonban beárnyékolta, a szerkesztők mostani heppje. A párosnak el kellett döntenie, hogy kinek a családjával szeretnének eltölteni egy kis időt.

Amikor kihirdették az eredményt, Krisztián frappánsan megjegyezte, hogy még jó, hogy nem ők nyertek, ami nagyjából az egyetlen vicces mondat volt a húsvéti napon.

Aurélió és Zsófi - ellentétben Vikivel - nagyon frappánsan oldotta meg a kérdés eldöntését, kis évődés után a pénzfeldobást választották. Aurélió azért bepróbálkozott a lelki szöveggel, hogy nincsen képe Zsófi szülei elé állni, mert már sokszor megbántotta a rózsaszín lányt.

Zsófi csírájában oltotta el a sumákolást, szembesítette Auréliót azzal, hogy azért nem mond le a nyereményről, mert ő folyamatosan szekálta és emiatt égőnek érzi a találkozást az anyukájával. A pénzfeldobás viccesre sikeredett, négyszer jött ki a Zsófia által választott fej, így a német nyelvlecke helyett majd a rózsaszín családi életbe nyerhetünk bepillantást.

Komment 1 

Címkék: VV Zsolt, VV Krisztián, VV Aurélió

Elég nagy vita alakult ki azon, hogy Zsófi szíveket, napocskát és virágot rajzolgatott, míg a többeik komolyan dolgoztak Zsolt kortesbeszédén. Viki szerint Zsófi azt érzi, hogy nem bízhat meg benne, ezért levelet nem írt neki. A levél igen nyálasra sikeredett, de Zsófi nagyon örült neki, így újra összemelegedett Stan és Pan.

Miközben beszélgettek Vikivel, Zsófi bevallotta, hogy szerinte mindhárom fiúnak tetszik, egyszerűen ezt érzi, és tulajdonképpen neki mindegy, hogy ki jön vissza, hiszen mindkettő fiút kedveli.Viki közölte mindenképpen akart adni valamit Krisztiánnak és mivel  levélírós kedvében volt el is kezdte, majd jól elsírta magát. Ő úgy fogalmazott, hogy megtakarította a lelkét. Ezzel nyerte el a nap mondata díjat. (Ritkán van ilyen.) Aztán "összetitkolózott" Krisztiánnal, aki megígértette vele, hogy vigyázni fog Izára. Ezt persze nem hisszük el neki.Ennek persze nem kellett bekövetkeznie, hiszen Krisztián nyert. Aurélió pedig összeroppant. Ürességet,csalódást és haragot érzett és miután Krisztián a legnagyobb álszenttséggel megkérdezte, hogy Szaccsó leszünk-e barátok, Aurélió Teónak válaszolva annyit mondott, hogy meglátjuk melyik bohóc nevet a végén.

A vágó ezúttal zseniális volt, tökéletesen nyomasztó és bosszút forraló zenei aláfestéssel spékelte meg a vérigsértett Aurélió monológját.

surveys & polls

Teó megnyugatásul próbálta besározni Vikit, mondjuk pont Auréliónál nem kellett, de mindenképpen érdekes volt amit mondott, hiszen végre mondott valamit. Aztán persze Zsolt bejelentkezett és Aurélióval akart beszélni. Az olasz már az első pillanatban sírt, pedig az ex macsó azt mondta, hogy a barátai biztosan befogadják majd, de nem azonnal. Hát, ez egy jó baráti gesztus volt.

Komment 3