Help Sales ÁSZF

Címkék: Valóvilág 6, VV Aurélió, VV Iza, VV Viki, VV Zsófi

Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt Seherezádától, Attila pedig azonnal letaglózta azzal, hogy ki kell pakolnia a cuccait, mert ő akar a helyén aludni. Ez nyilván csak vicc volt, de ha nem, készülhetünk egy Aurélió-féle kirohanásra, máskülönben igen csalódottak leszünk és firtatni kezdjük a villabika rátermettségét.

A villaélet most nagyon unalmas lehet, nemhiába küldték be az erősítést. A tegnapi napon csak lézengtek a lakók és mindenki arról ábrándozott hogy milyen lenne, ha megnyernék a fődíjat. Kivételesen Zsófia ábrándozott a legkomolyabban a nyereményről. Annyi biztos, hogy az új lakásába majd rózsaszín szőnyeget és függönyt fog vásárolni, az autóba pedig rózsaszín kárpitot és rengeteg autóillatosítót, hogy mindig jó illat legyen.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Krisztián

Ahogy azt lehetett várni, a stúdióba való érkezése után Aurélió végig üvöltötte az egész párbajt. A félreértések elkerülése ki kell jelenteni, hogy ezek buzdítóak voltak, többször hallhattuk az Artúrót és az Imádlak titeket szavakat. Bár Krisztián nagyon bizakodott és megígérte Izának, hogy visszajön, ez ugye nem sikerült. A stúdióba való bevonulása is jóval szerényebbre sikerült.

Az érdekes, hogy Aurélió lába végig járt, míg Krisztián teljesen nyugodtan és higgadtan válaszolgatott a kérdésekre. Lilu meg is jegyezte, hogy a műsor végére izomláza lesz az olasznak. Aztán sírt is kicsit, amikor visszanézték a villabaratságait.

Az is érdekes, hogy míg Auréló villabarátságait láthattuk, adig Krisztián konfliktusait vágták be a műsorba a szerkesztők. Amikor Krisztiántól megkérdezték, hogy miben változott a viták után, azt válaszolta, hogy megtanult bocsánatot kérni.

Erre Aurélió újra felhozta az Izás témát, amire Krisztián annyit reagált, hogy ezt Izával fogja megbeszélni, nem pedig az olasszal. Krisztián szeretett volna kettejük ügyéről vitázni és többször kérte Auréliót, hogy ne hozza fel folyton Izát. Egyértelműen ez volt az egyetlen aduja Auréliónak, amit mi nem tartunk fairnek.

A műsor vége felé közeledve végre a kortes beszédeket is meghallgathattuk. Auréliónak Viki mondta és rögötön szabadkozással kezdte. Ő azzal érvel, hogy ha még ő is megkedvelte, akkor a nézőknek is érdemes, mert szerinte Aurélió az egyik lelke a villának ő pedig a másik.

Krisztiánnak természetesen Iza mondta a lelkesítő beszédét. Neki nyilván sokkal nehezebb volt, hiszen pár perce volt csak vallani a fiúnak és kérni a nézőket is, hogy szavazzanak rá. Ezután jöttek az önvallomások, kicsit féltünk is tőle, mert tudtuk, hogy ez is üvöltözésbe fog torkollni Aurélió részéről. Helikopterezést ígért és azt, hogy beviszi a fürdőbe Vikit.Krisztián beszéde kissé laposabbra sikeredett, de nem is vártunk mást a bulvárhatástól mentes fiútól. Míg Iza és Zsófi Krisztiánt várta vissza, Viki vágya teljesült, így a szoros küzdelemből Aurélió térhetett vissza, 54-46 százalékkal.

Iza persze kiborult.

Komment 2 

Címkék: VV Zsofi, VV Krisztián, VV Iza, VV Viki, VV Aurélió

Nagyon begyorsult a VV6 játékmenete, már pénteken kiderült, hogy kit visz párbajozni Aurélió. Az olasz nehezen választott párbajellenfelet, annak ellenére is, hogy többször kijelentette, senki sem kedves számára a villa falain belül.

Vikin azért gondolkodott, mert folyton veszekednek, összekente a maciját, és bedugta a fogkeféjét a wc-be, de amióta mindenki kiesett a barátai közül, csak vele tud beszélgetni. Izán is eltöprengett, de a néhány vitán kívül nem tudott érveket felhozni amellett, hogy őt hívja ki a nagy harcra. Igazából két emberen merengett el, szerinte Krisztián bunkó,tapló és agresszív, de két párbajról jött már vissza, így erős ellenfél. Zsófi jóideje idegesíti már, sokszor veszekedetek is, ellene azonban komoly esélye lett volna.

Aurélió azonban Krisztiánt választotta, két dudás egy csárdában nem fér el alapon.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Megtörtént a kiválasztás, Zsófi úgy döntött, hogy Aurélió menjen párbajozni. Az eset rövid története a következő: Mivel Aurélióhoz senki nem áll közel, nem volt nehéz eldöntenie, hogy kire rakja a jelét. Olyan embert választott, aki nem örülne annak, ha ő nyer. Krisztiánra tette a jelét.

Auréliót Zsófi követte, aki felhozta, hogy milyen gázul viselekedett az olasz a családlátogatás után, kérdés sem volt, hogy rá rakja a jelét. Viki nem nagyon tudja feldolgozni Iza és Krisztián vitáit, szerinte Iza csúnyán viselkedett, így ő kapta Viki plecsnijét. Iza saját állítása szerint segget csinált a szájából, de nem bírta Krisztiánra tennia jelét, így Aurélióra került. Krisztián nehezen felejt, ő úgy gondolta, hogy jelzés értékű a jele, Izára rakta. Ezen a Iza sírni kezdett, amitől később Krisztián is.Mivel két jele volt Izának és Auréliónak is, így Zsófinak kellett eldönteni, hogy ki menjen párbajozni. Nem volt meglepő, hogy Auréliót küldte a ringbe. Sokak szerint Aurélió Krisztiánt fogja kivinni párbajozni, ami nagyon izgalmas lesz és közelebb viszi a nőket a nyerményhez.

survey software

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Top 5-ös bulit tartottak a lakók, amit egyedül Aurélió nem élvezett. Ez érthető, hiszen minden kis barátját elveszítette, és csak azok maradtak bent, akikekkel eddig csak harcolni tudott. Mindenesetre Viki kezdeményezésére rengeteg Whiskyt döntött magába, amitől aztán persze teljesen berúgott és sírni kezdett.Teót siratta és kicsit talán ömagát is. Egészen elfelejtette, hogy ennek a játéknak számára az lényege, hogy a végén csak ő maradjon. Volt egy elég szentimentális húzása is, Teó még nedves törölközőjébe tekerte a testét, és úgy sírta el a lány képének, hogy mennyire egyedül van. Annyit mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a halas dolog elég nagy besülés volt az RTL részéről, eddig csak halak nem voltak benne, mára vizet sem találunk.

Komment 0