Help Sales ÁSZF

Címkék: Valóvilág 6, VV Iza, VV Simon, VV Józsi, VV Aurélió

Tegnap kitartóan, hajnali háromig néztük a VV6 online streamjét. Maximálisan mégérte. Két ember vitte a prímet, Iza és Simon megmutatták igazi arcukat. Összeszedtük a fontosabb el- és beszólásokat.

Bált tartottak Alexa születésnapja és Józsi beköltözés alkalmából. Azt meg kell jegyeznem, hogy nem tettek ki magukért a műsorkészítők, ennél laposabb, (torta nélküli) bulit még nem láttunk. Annak ellenére is, hogy kaptak feladatot. A fiúknak erotikus táncolni és standup comedyzniük kellett.

Aurélió vitte a Show-t, aki helikoptereztette a péniszét, meg is nyerte a versenyt.

Természetesen elég hamar berúgtak a lányok, Iza jacuzzis különműsora olyan sok elszólást tartalmazott, ami miatt folyamatosan megszakították a streamet. A következőket mégis megtudtuk:

  • “Kurva soha nem voltam, de a bezártságot megszoktam.” - Iza vajon mit akar ezzel mondani??
  • 24 órán belül kötelező fürdeniük a jacuzziban (szerintem a jaccuziban, de hagymácska szerint úgy általában).
  • Iza tisztában van a műsor szerkesztőinek bulizási szokásaival (nem keverünk bajba senkit, így ezeket nem soroljuk, de el lehet képzelni...)
  • Tartozik neki a Vodka bár 6000 forinttal.
  • A kedvenc itala a Jim Bean, egy kis kólával.

Az ittas lány este előrevetítette, hogy a seregélyriasztó mellett egy párzás előtti gímszarvas hangját is hallhathatjuk minden nap. És hogy iszonyatosan fogalmaz. A bálra ugyanis mindenkinek ki kellett öltöznie, amit Iza így fogalmazott meg: kibasztam magam nektek estére.

Simon monológjai egy darabig szórakoztatóak, de aztán már nagyon sok lesz. Be fogjuk linkelni a videót, ha elérhetővé válik, ezt leírni felesleges. Simon egyébként Attilánál is nagyobb machinátor, olyan szöveget adott be a frissen érkezett józsinak (aki egyébként köpni-nyelni nem tudott egész este csak bámult ki a fejéből, és ha meg is szólalt, az is egyfajta szánalmas erőfitogtatásból állt), hogy a többiek lekutyázzák, hogy rengeteget sírt bent, mert mindig megalázzák, hogy szurkálni fogja, de csak mert kell a csikidámhoz, egyébként nagyon kedveli a bunyós joshi barátot. (Aki egyébként daginak hívja a csenevész fiút.)

Voltak még érdekes mondatok:

Zsolti Auréliónak: "van ilyen szó, hogy esdekelj, ugye?" (Zsolt kitalált egy kamu feladatot, hogy Iza táncoljon vele, ebben volt, hogy a lánynak esdekelnie kell Zsoltnak a táncért.)

Józsi Simonnak: "Fogsz rám mosni?"

Simon

  • "Bebetonozzuk az RTL2-t, a román magyar barátságot kicsit így elsímítjuk."
  • "Eljátszogatok az ananászokkal meg ásogatok itt a kertben."
  • "Én fogom fizetni a fődijat a büntetésekből."
  • "Szerettem volna neked szülinapi ajándékot adni, de nincs pénz egy kurva kindertojásra meg egy 450 forintos rózsabimbóra."

Végül volt még egy szimpátiaszavazás Józsiról, ami meglepően pozitív eredménnyel zárult, bár a villalakók már annyira részegek voltak, hogy néhány monológ tízpercesre sikerült.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Alexa, VV Zsolt, VV Aurélió

Tegnap éjszaka kaptuk el ezt a pillanatot, ami Alexának köszönhetően megérdemli az első női pucér villantás címet. (A gyakorlatban ez a második volt, alább taláható Zsolt hátsója, aki az első zuhanyzó volt.)

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Alexa, VV Iza, VV Zsolt, VV Simon, VV Aurélió, VV Charoltte

Már megnézhetők a beköltözőkkel készült interjúk, ahol önmagukról vallanak a játékosok. Aki már nagyon-nagyon várja a holnapi csinnadrattát, annak érdemes megnéznie a videókat, a kevésbé lelkeseknek viszont itt egy kis szubjektív az első benyomásokról.


Alexa és a lányhorda

Alexandra szereti Müller Pétert, mert nagyon sok okos dolgot megfogalmaz a könyveiben.Sok őrült dolog volt az életében és nem mindegyik publikus. Azon van, hogy megtalálja a villában az igazit. Ha együtt bulizik a barátnőivel, akkor kő kövön nem marad, több házibuliból is elzavarták már őket. Összességében semmi nem derült ki róla, és nemhiszem, hogy a jövőben ez változni fog. Nem éri el az ingerküszöböm, olyan tipikus beképzelt harsány huszonéves, mint amilyen bárki volt/van/lesz.
 Iza az aranyhal

Iza szeret sportolni, reggelenként el szokott menni az iskola mellett. (Valószínűleg nem arra gondolt, hogy nem jár be az iskolába, hanem hogy suli előtt sportol valamit...) A hirtelen természetű menyecske a jó csaj az első körben. Elveszíti az emlékezetét, ha sokat iszik a buliban, ennek ellenére nagy piálásokat és bulikat fog csapni a villában. Mert ha ő egyszer megjelenik valahol, ott új szintre lép a buli fogalma. Saját bevallása szerint erős egyéniség, hisztis, hangos, kiabálós és hirtelen felindulásból szitkozódik.

Mademoiselle Charlotte húdesokezalány

Ha csak a hangjára figyelek, első blikkre a tavalyi széria legidegesítőbb játékosa, Ildikó jut eszembe. Persze hogy szereti, ha körülötte pezseg az élet, de jól bírja a bezártságot is, amire úgy jött rá, hogy otthon töltött pár napot és nem zavarta. Párkapcsolatot keres, állítása szerint mindenféle pasitípus tetszik neki: sportos, intellektuális, művészeteket kedvelő. Szerinte ő nagyon humoros, ezért mindenkit fel akar vidítani. (Gyomorszorító érzés belegondolni abba, hogy odajön hozzám és magyarázmagyaráz). Még egy fontos dolog: Csodás programokat talál ki, például, hogy mit főzzenek.


Zsolt változatos egyéniség, jóképű felszolgáló, a habitusa olyan Olivéres. Nehéz kihozni a sodrából. Ennyi.

Aurélió junge deutschsprachige

Kicsit zavaros hogy mivel is foglalkozik, de valami olyasmit mond, hogy ha valaki elakad a kocsijával Németországban, akkor ő segít elintézni a papírmunkát.  Ő is olyan egyéniség, amilyen a környéken nincs. Érzékeny és lelkiismeretes és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy állásinterjún elmondanak magukról az emberek. Abszolút nyitott a benti nemi életre, ő is partyfelelős, persze.

Simon a pszicho

Őt annak is érdemes megnéznie, aki nem akarja, a videóban 03:19-nél beszél. Ő a favorit, nehezen eldönthető, hogy szupersztár vagy elmebeteg.

A kikupált villáról itt is találsz képeket!

Komment 0