AJÁNLÓ
 
12:03
2014. 01. 09.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
12:03
2014. 01. 09.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
12:03
2014. 01. 09.
Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart...
A bejegyzés folyatódik
 
12:03
2014. 01. 09.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
12:03
2014. 01. 09.
Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6, állat

Azt már tudjuk, hogy van a villában egy halas szoba, ahol a halmintás tapéta mellett kitömött halak, úszók, halas képek és egy igazi akvárium is helyet kaptak. Személy szerint én megőrülnék ettől a sok haltól és összevisszaságtól, pedig a műsor készítői valószínűleg éppen az ellenkezőjét szeretnék elérni.

Állatterápiának nevezik az állatok bevonását a különféle gyógykezelésekbe.

Szakértők szerint a jámbor állatok jelenléte pozitív hatással van az emberre, mert a békésen legelésző jószágok látványa biztonságérzet sugároz. Egyes börtönökben a rabok lelki problémáinak enyhítésére használják a halakat, mert csökkentik a bezártságérzetet,  kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válnak az őket mozizók.

Attila itt boldog, halat kapott.

A ValóVilág első híresebb állata egy madár volt, egész pontosan egy beó. Őt is úgy szavazták be a villába, egy vietnami malacot és egy madárpókot győzött le 16ezer szavazattal. LOL.

Az előző szériában láttuk Zizi malacot, gondolom rá mindenki emlékszik, két hétig elvitte az egész show-t. Persze az első napokban olvadozott tőle az összes lakó, aztán elkezdett mindenki stresszelni azon, hogy mi lesz vele. Így visszagondolva a festett halak valóban jobb megoldásnak tűnnek.

A tavalyi ausztrál BigBrotherben egy ausztrál pásztorkutyát használtak feszültséglevezetőnek, szemmel láthatóan jó eredménnyel. Megacukiság következik!

Mr. Clooney egyébként egy mintakutya, szó szerint. Más műsorokban is szerepel, rajta tanítják meg az iskolásoknak, hogyan kell felelősen kutyát tartani. Nem kell tehát félteni, hozzászokott a gyerekidiotizmushoz.

Chiquita, az amerikai BB 2000-es szériájában szereplő mopsz viszont nem tudott róla, hogy a mopszok nem túl erősek úszásban, szerencsére az egyik villalakó kimentette a medencéből:

És végül mindannyiunk rémálmának megtestesítői egy videóban. Vannak olyan helyzetek is, amikor az állatok jelenlétének egyáltalán nincs nyugtató hatása. Alekosz bugyiban, megkötözve, vizes hajjal egy kádban rimánkodik az életéért, miközben rengeteg csúszómászó, féreg, pondró tekereg és játszik rajta. Ezért mondjuk jár a riszpekt, bár nyilván azért volt megkötözve, hogy ki ne ugorjon.

Komment 1