AJÁNLÓ
 
14:00
2014. 03. 03.
Ádám elment a Blikkhez és válaszolt az olvasóik kérdéseire. Nagyon meglepő dolgok derültek ki...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 03. 03.
A villa két titánja méri ma össze erejét. Ha Aurélió esik ki, az sok Valóvilág nézőnek fog...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 03. 03.
A herelengető fiú meghányta-vetette a dolgokat és úgy döntött, hogy azt az embert hívja ki a...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 03. 03.
Arról szavazhattak a lakók, hogy ha ők Ádám helyében lennének, kit vinnének párbajozni. Mivel...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 03. 03.
A kiválasztást Zsófi kezdte, szavazatával nem lepett meg senkit, Aurélióra tette a jelét. Ezt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Ádám, VV Zsófi

Az igen dicséretes, hogy a villalakók képzik magukat, ám mégis van benne valami tragikomikus. Zsófi és Ádám arról “csevegtek” angolul, hogy melyik országban jártak már, és hogy milyen betegségeik vannak. Zsófi már járt Frankfurtiában, Ádám pedig szavalt egy verset: Hello szia Coratia”. Zsófi had bárányhimlő, és big, Ádám pedig strong. A beszélgetés közben történt egy kis birkózós összebújás is, amit Aurélió nem fogadott kitörő örömmel.

Nem kellene tartania Ádámtól, aki a “meggyújtom a pukimat” előadással próbálta elkápráztatni a többieket. Aki még sosem látott ilyet, annak sem lesz túl érdekes, de azért nézze meg, így gyorsabban ki tudja alakítani az Ádámról alkotott véleményét.

Aznap este Krisztián unatkozott, Aurélió pedig dühös volt az Ádám-Zsófi kacérkodás miatt, így jött az ötlet, hogy vicceljék meg a gonoszarcú lányt. Az olasz rávarrt egy cérnát a takarójára, és egy kis beetető szellemidézős beszélgetés után Krisztián lassan lehúzta róla a takarót. Nem volt nagy vicc, de az alacsony ingerküszöbű Zsófinak pont elég volt ahhoz, hogy síkítozzon és attól tartson, hogy megszállja őt egy démon.

Akkor még nem is nem is gondolta, hogy ez tényleg meg fog történni. Sikerült úgy összevesznie Aurélióval 10 zsömlén, hogy a végén szinte sokkos állapotba került, toporzékolásával az ördögűzőt juttatta eszembe. Zsófit is ki kellett volna kötni egy ágyhoz és szenteltvízzel locsolgatni a fejét. Ez a gyengébb verzió, mert őszintén megvallva sokkal inkább lenne kedve az embernek ahhoz, hogy ilyenkor leüsse egy lapáttal, na de ilyet le sem szabadna írni...

Komment 0