AJÁNLÓ
 
05:15
2014. 02. 05.
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat....
A bejegyzés folyatódik
 
05:15
2014. 02. 05.
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem...
A bejegyzés folyatódik
 
05:15
2014. 02. 05.
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul...
A bejegyzés folyatódik
 
05:15
2014. 02. 05.
Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki...
A bejegyzés folyatódik
 
05:15
2014. 02. 05.
Olyan, mintha Attila támogatná Aurléliót abban, hogy az olasz könnyebben fel tudja szedni Sehit,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi, VV Iza, VV Krisztián

A szokásos igazmondó kerekasztalbeszélgetésen most a lakók egymás iránt érzett romantikus kapcsolatai kerültek terítékre. Iza azt akarta megtudni Zsófitól, hogy mi a véleménye Aurélióról. Zsófi szerint az olasz gyerekes, komolytalan és nem őszinte. Aurélió szerint viszont Zsófi határozatlan, hülyének nézi, és csak akkor megy hozzá, ha látja hogy másnak “udvarol”. Viki persze megint rátalált az érzékeny pontra, amikor megkérdezte, hogy Iza és Aurélió smároltak-e tegnap, merthogy voltak ilyen pletykák, mire Iza az egész napos tagadás után végre igennel válaszolt.

Miután világossá vált, hogy Aurélió előző este három csajjal is smárolt, természetesen Zsolt azonnal nekiszegezte a kérdést, hogy szerinte ki csókol a legjobban a villában. Hosszas vacillálás után az ex-focista Zsófit hozta ki győztesnek, mert egy pillanatig elhitte neki, hogy érzelemből csinálja. A második helyezett Iza lett, amit a pesti lány nem nagyon tudodott elviselni, így felfedte, hogy négyszemközt Aurélió neki mást mondott. Az utolsó helyezett Teó viszont este osztotta ki a nála vígaszt keresni próbáló szájhőst azzal, hogy őt nem zavarja, hogy harmadik lett, de panaszkodni inkább menjen a Aurélió ahhoz, akit elsőnek nevezett meg.

A helikopterezőbajnok végre megkapta azt, ami már járt neki egy ideje:

Kínosan nem éreztem magam, csak nagyonnagyon mega giga kínosan.

Saját bevallása szerint szívesebben intézte volna el a dolgot magánbeszélgetésekben, mint a családi tanács színe előtt, ami persze érthető egy három csajjal kavarós este után.

A beszélgetés harmadik szála az Iza-Krisztián tengely volt. Iza Krisztián kérdésére, hogy miért féltette a kizárástól a Simonnal való veszekedés közben, csak félrebeszélni tudott, azt mondta, hogy Krisztiánt még nem ismerte meg és szerinte több is van benne, hát ezért. Viki újra nyomulni kezdett és megkérdezte, hogy Iza Krisztiánnal csak barátságot képzel vagy mást is. Iza némi hebegés után oda lyukadt ki, hogy csak a villában tudna kavarni a fiúval, azon kívül nem. Ezt mondjuk biztosra is vettük.

Az érzelmes hajdúsági fiú azonban máshogy gondolja, neki kifejezetten rosszul esett ez a válasz, különösen azután, hogy ő pár perce bevallotta, bele tudna szerelmesedni Izába. Sok jót ezután sem kapott, Iza elismerte, (azaz inkább csak helyeselt a Viki által szájába adott válaszra) hogy ő mindenkit megbánt és ezt leszarja, ez alól Krisztián sem kivétel. A fiút márpedig mágnesként húzza a lány, de igyekszik ezt a helyén kezelni. Zsolt a beszélgetés után kiment cigizni vele és megpróbált tanácsokat adni neki arról, hogyan kell meghódítani a beképzelt pesti csajokat, mint pl. "sodródj az árral!", "szard le!", stb.

Komment 0