AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 04. 26.
Igazán jól telt a családlátogatás Zsófiéknál, jó sok pálinka adta meg az alaphangulatot. Mindenki...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 26.
A dalos versenyt Aurélió és Zsófi nyerte meg, így ők mehetnek a villán kívüli programra. Az...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 26.
Bevallhatjuk, hogy Zsófi beköltözése óta kicsit félünk attól, hogy álmunkban egyszer egyszer...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 26.
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat....
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 26.
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: vv Zsófi, VV Aurélió, VV Viki, VV Teo

Érdekes lesz a vasárnapi párbaj, hiszen két olyan ember küzd meg egymással, akikről nagyon megoszlanak a vélemények. (Az egyik egy néma de buja kidobó, a másik pedig lassan a butuska aranyköpéseivel igazi celebbé váló kis vattacukor). Aurélión kívül mindenki Zsófi mellé állt a kampánystábok kialakulásakor, úgy látszik, hogy egyre több barátot szerez a mostanában egyre durvább hisztijei miatt fókuszba kerülő lány. Zsófi mániája ezúttal a legtöbb lakóra kiterjedt, mindenkinek rózsaszín egyenruhát kell viselnie a felkészülési időszakban.

A két csapatnak most egyfajta ellenfél-lejárató feladatot kellett végrehajtania, amiben a rózsaszín csapat volt a jobb. Aurélió Teó mellett elmondta, hogy ugyan ritkán beszél, általában az üt és belátja a hibáit. Az olasz szerint a fekete démon magát adja és nem enyeleg az összes fiúval, valamint le tud írni két összefüggő mondatot. Ezek azért nem nagy érvek mellette, pont ugyan olyan erősek, mint amiket a butuska befeketítésére hoztak fel a kampányszövegben.

Viki védte Zsófit, versben mutatta be a rózsaszín lányt, szerinte nem csak bombanő, nagy előnye, hogy folyton mosolyog és soha nem közönséges, valamint hogy óriási az igazságérzete. Amit Teóról hoztak fel, azt mindenképpen érdemes egyben végighallgatni, nagyjából frappánsan sikerült összefoglalniuk a gondolataikat.

Komment 0