AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 04. 30.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 30.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 30.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 30.
Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 30.
Ezen a héten X-Faktor duettbajnokságot rendeznek a lakóknak. Ennek köszönhetően a kornyikáló...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6

Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart dobozt. Amikor lehúzták a leplet a titokzatos áram alá helyezett dobozról, nem hittek a szemüknek. 12 millió forintot, egy lakás és egy autó kulcsát találták benne.

Percekig elvarázsolta őket a gondolat, hogy közülük fogja megkapni valaki a teljes vagyont. Krisztiánt saját bevallása szerint azonnal leverte a víz és majdnem elsírta magát.

Majd sorra elmondták, hogy ki mire költené a pénzt. Túlságosan meglepő dolgokat nem mondtak, de azért volt akinél egy pillanatra elgondolkodtunk.

Aurélió kezdte a sort, aki elmondta, hogy a havi appanázsból elvinné az édesapját azokra a helyekre, ahol már régen járt. Teljesen belelkesedett a gondolattól, hogy vidékiként Pesten élhet az álomlakásban, térképpel és GPS- szel járná a pezsgő várost.

Ha Iza nyerne, akkor sok mindenre költené a pénzt, nyilván magának megvenne minden szép és jót, de szívesen támogatna belőle beteg gyerekeket is, mert adni jó és szeret segíteni. Azt, hogy ezalatt mire gondolt, nem lehet tudni, szép lenne, ha két Gucci táska helyett csak egyet venne és a másik félmilliót elutalná valamelyik kórháznak. Megpróbáljuk úgy értelmezni amit mondott, hogy mintha nem egy világbékés szépségkirálynő választáson hallanánk. Annyit még hozzátett, hogy nem szeretné, hogy a pénz elvigye az eszét...Meglátjuk sikerül-e neki, pénzzel vagy pénz nélkül neki azért ez könnyen megy. Az észeldobás.

Viki szerint ez a nyeremény egy élet munkája, ami feltehetően sosem tudna megteremteni magának. A kocsit és a lakást is használná, de a pénzt a szüleinek és a tesóinak adná, mert annyi mindent tettek érte, és oly sok mindenben támogatták, hogy azt nem is tudná jobban megköszönni nekik.



Szerencsére utána Zsófi jött egy sokkal életszerűbb tervvel. Ő csak a fele nyereményt adná a szüleinek, a lakást és a kocsit pedig használná. A rózsaszín lány nem tervezte túl a pénz elköltésének lehetőségeit, ezzel be is fejezte a álmodozást.

Meglepő módon Krisztián teljesen határozottan kezdte sorolni a pénze elköltésének módjait. Ha nyerne, kifizetné a szülei hiteleit, felkötözne a testvérével Pestre és nyitna egy büfét persze befektetési célokkal és megszerezné a jogosítványt.

Ez eddig még talán tartható lenne, ha nem akarná elvinni a haverjait Ibizára bulizni és nem akarná a maradék összeget betenni a bankba. Kicsit talán túlköltekezett a nánsi fiú, de még látszólag még mindig ő gondolta végig a legalaposabban, hogy mi lenne ha nyerne. Elmosolyodott azon a gondolaton is, hogy nem kell többet bicikliznie, ha nem akarna.

Komment 0