AJÁNLÓ
 
05:28
2014. 04. 24.
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat....
A bejegyzés folyatódik
 
05:28
2014. 04. 24.
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem...
A bejegyzés folyatódik
 
05:28
2014. 04. 24.
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul...
A bejegyzés folyatódik
 
05:28
2014. 04. 24.
Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki...
A bejegyzés folyatódik
 
05:28
2014. 04. 24.
Olyan, mintha Attila támogatná Aurléliót abban, hogy az olasz könnyebben fel tudja szedni Sehit,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi

Aurélió és Zsófi nagyon jól érezték magukat a családi estén, sokat ittak és nevettek. Nagyjából idáig tart a mese. Ugyanis sikerült annyira berúgniuk, hogy a végén akkora balhét csaptak, amit ugyan nem olyan régen láttunk, mégis újra meglepett bennünket, hogy mennyire könnyen válnak szellemi fogyatékossá és lelki sérültté a lakók.

Auréliónak nem nagyon tetszett a nyolcadik kerület, ezt sajnos megosztotta a többiekkel is, aminek az lett a vége, hogy Zsófi nagyon megsértődött. A rózsaszín lánynak először Vikivel volt egy kis összetűzése, aki kihasználva a fiatalok illuminált állapotát pornográf képet szeretett volna készíteni róluk fürdés közben a villaújságba.

Aztán jött Iza kavarása, amin kiborult a bili. Iza elmodta Zsófinak, hogy Aurélió szerint a környék, ahol lakik veszélyes és félelmetes. Az olasz benyámnyilásodott. Sajnos később  sem könnyített a helyzeten, amikor kifejtette, hogy Zsófiék házához képest ő luxuspalotában lakik az édesapjával. Kicsit jobban belement abba, hogy ő ki se merne lépni az utcára, olyan durvának tartja kerületet. (Nyilván nem olvasta Moldova Bűn az élet című könyvét, akkor valószínűleg biztonsági őröket kért volna a acsaládlátogatáshoz.)

Aztán kiderült minden. Aurélió azon borult ki, hogy látta Zsófi családi légkörét, ami neki soha nem adatott meg. (Az anyja elhagyta, édesapja idős, 74 éves.) Aztán mindkettő a saját igazát hajszolta őrjöngve, miközben valószínűleg erről békésen el tudtak volna beszélgetni egy közös vacsora vagy bármilyen egyéb program keretében.

Viki persze megint jött a szöveggel, hogy ő aztán nem engedte be volna a lakásába azt az embert, akivel ennyi vitája van. Viki gátlástalan volt, és a helyzet avatott szakértője, mint mindig.

Komment 0