Címkék: VV Zsófi

Bennünket teljesen összezavart az egyik olvasónk által beküldött képsorozat. Láttunk már párat bolyongani az interneten, de valamiért fel sem merült a gondolat, hogy ezek a pózok nem egy farsangi buliban lettek lekapva.

A képek a 2012-es Erotika Expón készültek, ahol Zsófi egy erotikus masszázsgépet árult vagy mutathatott be az érdeklődőknek. Ha Zsófi tényleg olyan rózsaszín koravén kislány, mint ahogy eddig hittük róla, bizonyára nagyon rosszul érezte magát a rengeteg pucér, agresszíven kikent domina és félmeztelen macsók között. A képen azonban nem tanuskodnak feszültségről, sőt, a lány ennél kéjesebb arcot nem is vághatna.


Érdekes gondolat, hogy hosszú benntléte alatt nem mutatkoztak rajta a nemi vágy jelei, Vikin és rajta kívül feltehetően már mindenkinek volt egy mástól kapott gyönyörhulláma. Lehet, hogy csak Ádám vágta ki nála a biztosítékot?

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Krisztián, VV Iza, VV Zsófi

A lakók annyira megörültek a promós szuperhős bulinak, hogy majd kiugrottak a bőrükből. Promóbuli, mert a tematikája az Amerika Kapitány 2 című film, aminek a történétet Zsolt előadásában hallhatjuk hosszas feladatfelolvasás közben.

Aurélió repesett a gyönörűségtől, azt azonban bevallotta, hogy ő még film első részét sem látta. A legnagyobb bajba viszont Zsófia került, mert nem tudta eldönteni, hogy mit vegyen fel a rengeteg kosztümdarab közül. Külön élvezet azt hallgatni, ahogy mindezt ecseteli elhúzott, vékony, kissé nyávogós stílusban. 

A promóbuliban házi bajnokásgot is tartottak a lakók, aminek az volt célja, hogy kiderítsék, ki a legjobb fiú, és ki a legjobb lány szuperhős. Itt éppen Iza és Zsófi próbálják utcaharcosként kitaszítani egymást a körből.

A buli jól sikerülhetett, elég sokat ihattak a lakók, amit meg is értünk, színes italokat kaptak, amiket kémcsőből kellett meginniuk. Kisztián úgy látszik, hogy nem szereti a kémcsöveket, mert a buli egy pillanatában felkapott egy üveg vodkát, és aznap este azt választotta hűséges cimborájának.

Meg is itta mindet, és hirtelen kitört belőle a hosszú kések éjszakáján megismert fazonja. Elkezdett féltékenykedni, amiből a végén egy hatalmas “takarodj a szemem elől” típusú veszekedés kerekedett az újdonsult szerelmespár között. Iza a szikla ugyanis nem bírta elviselni, hogy őszinte szerelmi vallomása ellenére sem hiszi el a fiú, hogy nem csalná meg és már nem tetszik neki Zsolt. 

Komment 0 

Címkék: VV Zsófi

A 90-es évek elején az volt a módi, hogy a kereskedelmi tévék családi filmeket adtak a tévében. Programszerűen ültek a családok a tévé előtt és nézték az Ausztrált Expresszt. Most Valóvilág van, és azt nézhetjük, hogyan sír Zsófi attól, ha meglát egy legyet. És az a legnagyobb probléma, hogy tényleg vicces jelenet következik. Zsófi ugyanis nagyon bepánikolt egy mutáns légytől. Ezt persze Aurélió sem hagyta szó nélkül, szerinte nagyon gáz félni egy létől…

Komment 0 

Címkék: VV Zsófi, VV Viki

Zsófi szülinapján igazán kitettek magukért a lakók, főként Viki, aki a rózsaszín butuska legjobb barátja. Egy kiló hússal lepte meg a lányt, aki ugyan vega és undorodik tőle, de szerinte jópofa ajándék. A gonoszarcú lány és a valóban gonosz Viki barátsága nagyon érdekes lehetne, ha nem értenénk az okát. De értjük.

Viki arra használja a kislányt, hogy jókat röhöghessen a villában. Folyamatosan szívatja Zsófit, mint egy jó nővér, akinek nincsenek barátai. Ezúttal lefogatta Zsolttal Zsófit, majd az arcába nyomott egy habos részt a tortából. Miközben Zsófi sírt, Viki nevetett és közben fehér buborékok buggyantak fel az orrából. (Vagy csak egy pulzált, ezt mindeki döntse el magának.)

Két rémes dolgot is láthattunk ezek után. Az egyik a már említett buborékozás, a másik pedig Zsófi tényleg rémes ábrázata, csokis hab vegyül a könnyeivel, a nyálával és más arcnedvekkel.

Komment 0 

Címkék: VV Zsófi

Ójajj, pár napja feltűnt, hogy valami furcsa dolog van Zsófi hajában, de csak néhány komment után jöttünk rá, hogy feltehetően póthaj. És most íme a valóság:

Komment 0