Címkék: VV Teo

Megszokhattuk, hogy a párbaj utáni napon a Blikk meghívja vendégdégbe a kiesőt. Ezúttal Teó látogatta meg a szerkesztőséget, bugyi nélkül. A kérdezők a többiekhez képest kedvesek voltak Teóval, aki “őszintén" válaszolt a kérdsekre. Ez annyiból állt, hogy mondott is valamit meg nem is. Jó példa erre, az egyik intimebb jellegű kérdés: 


Gábor:
    Mi a legnagyobb őrültség amit kint tettél?
Nem bánod, hogy nyilvános helyen szexeltél 2 éve a népligetben
az akkori barátnőddel?

VV Teo:
    Volt ennél sokkal durvább is. Az a helyzet überel mindent.
Voltam egyszer egy nyaraláson, de nem volt a közelben szexshop,
viszont megoldottam máshogy. A többit az olvasók fantáziájára bízom.

Annyit tudtunk még meg, hogy vannak bugyijai, de kényelmetlennek tartja őket ezért nem szereti viselni, és hogy nem akar a médiában dolgozni, emberközpontú munkahelyet szeretne, szívesen lenne mixer vagy bariszta.

Blikk-kép!


Teó egyébként egészen jól nézett ki, az amúgy feketemániás lány amolyan cool rapper csajnak öltözött.

Komment 0 

Zsófi a Top 5-ben

Címkék: VV Zsofi, VV Teo

A vasárnapi esti párbajt Zsófi elsöprő sikerrel nyerte meg (25-75), így a cukiság győzedelmeskedett a sötétség démoni istennője felett.

A lányok az előpárbajt a villa falain belül végezték el, a próbatétel feladatait a többi lakó találta ki. A már megszokott sztriptíz és kalandjáték után a lányoknak a meztelen olasz testéről kellett csipszet enniük. A sztriptíz kicsit lélekgyilkos volt, egyik lány sem az a tipikusan vonaglós típus. Teó ennek ellenére melltartóig vetkőzve mutatta meg felszedett kilóit és dugta fedetlen kebleit Aurélió arcába.Zsófinak korábban sem ment ez a műfaj, és most is csak szerencsétlenekedett, de a sutaságát, mint mindig, most is tudta kompenzálni a melleivel. A második feladat vizestálas citromos volt, amit egyértelműen Teó nyert, és lám végül valóban citromba harapott.

Az Auréliós gabonapelyhes feladatnál viszont annál több volt az izgalom. Többek között az, hogy a gabonapelyhek rendezegetése közben Viki ügyelt arra is, hogy az olasz pénisze rendesen heverjen, ettől az öntudtlan gondoskodástól kicsit le is fagyott. Zsófi szerint ez a feladat nem volt igazságos, hiszen Teó és Aurélió többször került már közelebbi viszonyba. Nem nagyon volt hajlandó odahajolni a fiú fölé, el is veszítette az utolsó feladatot is.

A párbaj maga nem volt különösen érdekes, bár sikerült egy kis vircsaftot kieszközölniük Liluéknak. Teó leszűzkurvázta Zsófit, Zsófi pedig lekönnyűvérűzte a fekete hajú amazont. Zsófi szerint Teó könnyen odaadja magát, ellenszemben vele, akiért meg kell küzdeniük a férfiaknak. (Azért láttunk pér enyelgést Zsófitól is az elmúlt hónapokban, de tény, hogy trükközött senkivel a paplan alatt.) A lányok próbálták kicsit savazni egymást és közben figyeltek arra is, hogy a saját igazukat helyezzék előtérbe.Végül Teó teljesen őszintén elmondta, hogy számára 3 hónap sok idő, és ő nem is gondolta, hogy sosem fog majd matatni a paplan alatt.

A kortensbeszédet Aurélió kezdte, szerinte Teó otthont teremtetett a villában azzal, hogy bevitte az őszinteséget a lakók közé. Az olasz azt bizonygatta, hogy Teó mennyire bátor és korrekt, majd kérte, hogy akik szeretik ők, azok is Teóra szavazzanak. Viki szerint Zsófi tényleg cuki és jódkedélyű, és ezt a kedvet mindenkire ráragasztja. Elég ha csak ránézni, és attól már boldogabb lesz a napja. Hát most nézheti egy darabig, hiszen Zsófi ment vissza a villába.

Zsófi egészen eszét vesztette, amikor megtudta, hogy nyert, feltehetően be is fog rekedni, leglább két percig egyfolytában sikoltozott.

Komment 1 

Címkék: vv Zsófi, VV Aurélió, VV Viki, VV Teo

Érdekes lesz a vasárnapi párbaj, hiszen két olyan ember küzd meg egymással, akikről nagyon megoszlanak a vélemények. (Az egyik egy néma de buja kidobó, a másik pedig lassan a butuska aranyköpéseivel igazi celebbé váló kis vattacukor). Aurélión kívül mindenki Zsófi mellé állt a kampánystábok kialakulásakor, úgy látszik, hogy egyre több barátot szerez a mostanában egyre durvább hisztijei miatt fókuszba kerülő lány. Zsófi mániája ezúttal a legtöbb lakóra kiterjedt, mindenkinek rózsaszín egyenruhát kell viselnie a felkészülési időszakban.

A két csapatnak most egyfajta ellenfél-lejárató feladatot kellett végrehajtania, amiben a rózsaszín csapat volt a jobb. Aurélió Teó mellett elmondta, hogy ugyan ritkán beszél, általában az üt és belátja a hibáit. Az olasz szerint a fekete démon magát adja és nem enyeleg az összes fiúval, valamint le tud írni két összefüggő mondatot. Ezek azért nem nagy érvek mellette, pont ugyan olyan erősek, mint amiket a butuska befeketítésére hoztak fel a kampányszövegben.

Viki védte Zsófit, versben mutatta be a rózsaszín lányt, szerinte nem csak bombanő, nagy előnye, hogy folyton mosolyog és soha nem közönséges, valamint hogy óriási az igazságérzete. Amit Teóról hoztak fel, azt mindenképpen érdemes egyben végighallgatni, nagyjából frappánsan sikerült összefoglalniuk a gondolataikat.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, x-faktor, VV Viki, VV Teo

Ezen a héten X-Faktor duettbajnokságot rendeznek a lakóknak. Ennek köszönhetően a kornyikáló banda a nagyközönség előtt adhatja elő a produkcióját a hétvégén. Az biztos, hogy hatalmas nyereményre számíthat a nyertes pár, így mindenki a legjobban akar teljesíteni.

Mielőtt kialakították a párokat, mindegy egyes lakónak elő kellett adnia valamilyen magánszámot. Előadás közben mindenki szárnyalt, valamiért úgy hallották hogy jó a hangjuk. Tévedtek. Míg Krisztián a boldog szülinapot című örökbecsüvel akarta elkápráztatni a zsűrit, addig Teó végigszerencsétlenkedte az egészet, Zsófi berockosodott, Iza pedig átment merengős szerelmes asszonyba. Az már most látszik, hogy Aurélió és Viki fogják szolgalátatni a rap betéteket.

Miután kialakultak a párok, jött hiszti. Aurelio és Zsófia, Oláh Gergő csapatába került, Iza és Krisztián Danics Dóráéba, míg Viki és Teo Krasznai Tündétől fogja ellesni a fortélyokat. A háromból két pár azonban teljesen kiborult, amiért együtt kell énekelniük. Viki szerint Teó túl közönséges hozzá, és egyátalán nem érdekli, hogy mi van vele. “Abszolút nem vagyunk jó páros, sem a színpadon, sem pedig a magánéletben. El sem tudom képzelni, hogyan lesz ebből produkció” – borult ki Viki, aki már a legelején kijelentette, hogy bárkivel, csak Teóval nem akar lenni. Mondjuk úgy, hogy megérezte a vesztét.

Iza is kiborult, amiért Krisztián kiborult, és üvöltött a fiúval, hogy az higgye el neki, hogy nem fognak veszekedni.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Teo, VV Aurélió

Aurélió úgy döntött, hogy nagy ajándékot ad annak, aki a legtöbbet takarít aznap a villában. Teo és Iza nagyon lelekesek voltak és mindenképpen meg akarták nyerni az olasz lila baseball sapkáját. (???) Takarítás közben kiderült, hogy ez tulajdonképpen nem a sapkáról szólt, hanem a cicaharcról és a nyerésről, na és a nyeremény felhasználási módjának ideologizálásó.

A fiúk csak kamilláztak, nem értették, hogy mi történik a villában, ilyet ők még nem láttak. Zsolt szerint nem voltak normálisak, "meg sem álltak, hozzájuk sem lehetett szólni menet közben". Krisztián pedig nyilván féltékeny volt, nem bírta elviselni, hogy Iza “kinyalja” Aurélió fenekét.

Nem csak őt, bennünket is meglepett a lányok igyekvése. Amikor Iza azt akarta megtudni, hogy Aurélió mit szeretne enni és minden variációt felsorolt fél pontért, az jubileimi pillanat volt. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy még soha senki nem erőlködött ennyit egy sapkáért.

Komment 0 
«
12345