AJÁNLÓ
 
12:00
2014. 01. 19.
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat....
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 19.
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 19.
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 19.
Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 19.
Olyan, mintha Attila támogatná Aurléliót abban, hogy az olasz könnyebben fel tudja szedni Sehit,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Aurélió, VV Teo, VV Laci

Aurélió lassan beleőrül a féltékenységbe, pedig még csak alig pár napja ismeri Teót. Már az első nap elmondta, hogy Teó az egyetlen lány a villában, aki olyan hatással van rá, mint a korábbi barátnői. Sajnos nincs egyedül, többen is próbálkoznak Teónál, aki ráadásul nem elsősorban férfiakra utazik. Aurélió aggresszív nyomulása, folyamatos puszirohama nem talált visszhangra a lánynál, akire ezután még Laci is rárepült, bár saját bevallása szerint a lány alkata hagy némi kívánnivalót maga után. Egész pontosan azt mondta, hogy deréktől felfele rendben van, a problémát a következő kép fejezi ki:

Aurélió tegnap épp zuhanyozni készült, amit igyekezett úgy időzíteni, hogy kicsit még kacérkodhasson a lánnyal a fürdőben, talán tervben volt egy kis helikopterezés is. Laci azonban beleköpött a levesébe, egyszerűen bepofátlankodott Aurélió műsoridejébe. Ezen Aurélió annyira kiborult, hogy szokás szerint artikulátlanul üvöltözni kezdett és hetet havat összehordott Laciról.

Előző este már volt egy kis feszkó, akkor Józsi különbeszélgetsére vitte Teót a nyugiszobába, és nem akarta, hogy bárki zavarja őket. (Minden együttérzésünk Teóé, akinek hosszasan kellett hallgatnia Józsi minden értelmet nélkülöző okfejtéseit :-( ) Aurélió és Laci is megpróbáltak rájuk nyitni, de rövid úton el lettek hajtva. Akkor még ez nem tudta felidegesíteni Auréliót, hiszen tudta, hogy a lány este az ő ágyában alszik. Félsikernek könyvelhetjük el éjszakai próbálkozását (szerintünk teljes kudarc, Aurélió szerint jó volt), egy kiskiflit kiharcolt, de egy jóéjtcsókot már nem tudott.

A legvalószínűbb persze, hogy mindkét fiú hoppon marad, mert Teó kifejtette, hogy Lacit túl öregnek tartja - az apja lehetne -, Auréliót vonzalmát egyértelműen nem viszonozza, ráadásul Lacinak kibökte, hogy a lányok közül Alexa jön be neki, és mit tesz isten, Alexa is hasonlóan nyilatkozott Teóról...

Komment 0