Címkék: VV Ádám, VV Aurélió

Arról szavazhattak a lakók, hogy ha ők Ádám helyében lennének, kit vinnének párbajozni.
Mivel a többség Aurélióra szavazott, őt érte a megtiszteltetés, hogy rúdtáncapárbajban mérhette össze erejét Ádámmal.

Maga a feladat is elég rémes, ahogy azonban ők csinálták az egyszerre  volt abszurd és némileg gyomorforgató. Az elején még egészen normálisan kezdték a feladatot, ez azonban nem tartott sokáig. Egymást próbálták túlrúdtáncolni, és eljött a pont, amikor már nem maradt más eszköz, mint a puszta igazság. Először csak a megszokott helikopterezést láthattuk, majd olyan következett, amit alig lehet szavakba foglalni, Aurélió anyaszült meztelenül, fejjel lefelé kapaszkodott a rúdba és lábait széttárva engedett rálátást arra testrészére, amit eddig még feltehetően senki nem látott ilyen perspektívából.


Ádám is próbálkozott mindenféle akrobatikus elemekkel, de végül nem hagyta magát és ő is letolta a nadrágját, amivel teljesen kiábrándult belőle Zsófi. A habosbabos lány szerint Ádám pénisze olyan, mint egy hegyes ceruza, amitől majdnem kiadta a vacsoráját. Érdekes hogy Zsóit ez borította ki és nem Aurélió megdöbbentő koreográfiája. 

Kis idő múlva oda is ment  Izához, mert megerősítést várt azzal kapcsolatban, hogy jól gondolja-e, hoyg ez még változhat bizonyos esetekben. Iza szerint persze, de ettől még nem kellett volna ennyire leégetnie magát, nyilvánvalóan nagy a különbség odalent.

Akit érdekelnek a pikáns részletek, az ide kattintva nézheti meg a táncos műsort.

Komment 0