AJÁNLÓ
 
12:55
2014. 03. 18.
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat....
A bejegyzés folyatódik
 
12:55
2014. 03. 18.
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem...
A bejegyzés folyatódik
 
12:55
2014. 03. 18.
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul...
A bejegyzés folyatódik
 
12:55
2014. 03. 18.
Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki...
A bejegyzés folyatódik
 
12:55
2014. 03. 18.
Olyan, mintha Attila támogatná Aurléliót abban, hogy az olasz könnyebben fel tudja szedni Sehit,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Aurélió

Két hír kering ma a bulvársajtóban. Az egyik, hogy Ádám minél előbb el szeretne csábítani egy hölgyet, a másik, hogy a tesitanárnő szerint Aurélió egy csupaszív gyerek, de nem fog kamatyolni vele.

Ádám elárulta a Blikknek, hogy van egy lány, akivel találkozgattak mielőtt bement a villába, és már fel is vette vele a kapcsolatot egy esetleges légyott kapcsán. A Zsófitól kapott gyűrűt azonban nem veszi le, annak ellenére sem, hogy nem tud napirendre térni afölött, hogy miket beszélt Zsófia a háta mögött. “Hihetetlen, hogy miket mondott rólam, a szemembe ugyanis soha nem mondott semmi rosszat. Én tényleg azt hittem, hogy csípjük egymást, de most rájöttem, hogy szépen kibeszélt a hátam mögött. “ Ádám tehát szabad préda, de nem bízzuk el magunkat: “Akadnak jelentkezők, persze azért még én sem bújok ágyba akárkivel” - jelenttete ki a pukis-herés favágó.


Julianna tanárnőt láthattuk a vasárnapi műsorban, ahol nagyon mosolygott Aurélióra, amit az olasz könnyel szemmel, mélyen meghatódva viszonzott. Hiába is szeretnénk elképzelni, a viszonylag alacsony fiú, és sukár termetű nő kalandjait, egyelőre úgy néz, ki, hogy az először kissé bizarrnak tűnő viszonyból nem lesz semmi.

Blikk kép..

A tesitanárnő ugyanis kijelentette, hogy ha nem hagyja magát elcsábítani. “Ha Aurelio kijön majd a villából, akkor is kizártnak tartom, hogy több legyen köztünk, de elismerem, megkedveltem őt, mint ember. Szeretni való egy gyerek, igazi csupa szív fiú.” Így kapta meg tehát Aurélió a legfájóbb mondatot, amit vonzódó férfi kaphat nőtől: Kedvellek, mint embert.

Komment 1