AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 03. 01.
Ádám elment a Blikkhez és válaszolt az olvasóik kérdéseire. Nagyon meglepő dolgok derültek ki...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 01.
A villa két titánja méri ma össze erejét. Ha Aurélió esik ki, az sok Valóvilág nézőnek fog...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 01.
A herelengető fiú meghányta-vetette a dolgokat és úgy döntött, hogy azt az embert hívja ki a...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 01.
Arról szavazhattak a lakók, hogy ha ők Ádám helyében lennének, kit vinnének párbajozni. Mivel...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 01.
A kiválasztást Zsófi kezdte, szavazatával nem lepett meg senkit, Aurélióra tette a jelét. Ezt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Ádám, VV Iza, VV Zsófi

Iza és Ádám birkózása után mindenki elment aludni, kivéve őket. Iza kiment a nappaliba, ahova Ádám természetesen követte, így Izának újfent belefért egy kis kacérkodás az új fiúval, aki őszintén elmondta neki, hogy szívesen venné, ha lepippantaná. Később egy beszélgetés közben Iza elmondta azt is, hogy mivel Krisztián nem szeret hanyatt feküdni, ezért kipróbálná kanos Ádámot is.

Nem értem egyébként, hogy miért a villában akarnak szexelni a csak pár napja beérkezett fiúk. Mintha nem lenne hatmilliószor könnyebb dolguk kint, ahol hajszálra pontosan ugyanolyan lányok rohangálnak, mint bent. Csak sokkal többen.

A nap folyamán Ádám kapott egy feladatot, minden lánnyal el kell töltenie öt percet, hogy megismerkedjen velük. Ő ezt a lehetőséget arra akarta kihasználni, hogy minél több infót megtudjon Zsófiról és Izáról, de pechjére Viki kezdte a sort. Viktória elképesztően álszent, de szórakoztató volt. Jól esett nézni, hogyan válik belőle egy másodperc alatt cukimuki jófej boldog macilány annak érdekében, hogy minél több infót kiszedjen és betápláljon az áldozat fejébe. Mindent megtesz azért, hogy rábeszélje Ádámot Izára, ami viszont Krisztiánnal szemben galádság. Még a végén kiderül, hogy szerelmes a szőke hercegbe. 

A randikon sorban jöttek a lányok, és Ádám végül Zsófit választotta. Zsófia nagyon boldog volt, hogy Ádám őt hívta randizni, így ugyanannyira érezhette magát nyeregben, mint amikor Dávid csapta neki a szelet és Izával hasonlítgatta össze. A gonoszarcú lány mosolygós volt végig a randi alatt, nagyon feltöltötte, hogy a többiek nélkül tölthetett egy fél estét.

A randi egyébként jól sikerült, Ádám megtudott minden fontos dolgot Zsófiáról. Minden eredeti rajta amit lát, bár úgy facsarja a szivacsot a melltartójából, mint aki arra született. Na jó, ez csak a mi véleményünk, Ádám erre még nem jött rá. Zsófi egyébként hozta a formáját, távolságtartóan kecsegtető volt.

Ádám másik kiszemeltje Iza, aki folyton tagadja, hogy tetszik neki a herepörgetős, de ez már megszokhattuk tőle. Azt gondolhatnánk, hogy nem akarja megbántani Krisztiánt, de igazából csak nem tud dönteni. A szőke herceg egyébként egyre szimpatikusabb, talán mert nagyon jól kezeli szívfajdalmát és nem esik ki a szerepéből. Iza játsza a debilt, egyszerűen nem hihető, hogy vennyire ne legyen semmiféle érzelmi intelligenciája.

Komment 0