AJÁNLÓ
 
12:00
2014. 01. 20.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 20.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 20.
Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 20.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 01. 20.
Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6

Bár kiválasztás egyelőre még nincs a láthatáron, szombaton a villalakók egy rávezető feladatot kaptak, meg kellett jelölniük a számukra legszimpatikusabb másik lakót egy barátságkarkötővel.

Nem meglepő módon Aurélió Zsoltnak, Zsolt pedig Auréliónak adta a karkötőt. Ők az indulás óta stabil párt alkotnak, amit a többiek állandó piszkálása láthatóan csak erősíteni tud. Aurélió a választás után adott egy elnézéspuszit Izának - a lány meglehetősen kikelt délutáni üvegezés alkalmával, amikor Aurélió Zsoltot nevezte meg legjobb barátjának és nem őt.

Annál nagyobb volt a döbbenet, amikor Iza Dorkának adta a karkötőjét. Pár nappal korábban még a legnagyobb riválisok voltak Zsolt miatt, de Iza látszólag megbékélt azzal a helyzettel, hogy Zsolt inkább Dorka iránt érdeklődik. Dorka pedig visszavett a flörtölésből. A várt cicaharc folytatása helyett úgy tűnik, öribarinök lettek, amire az tette fel a koronát, hogy Dorka pedig Izát jelölte meg.

Szintén várható volt, hogy Charlotte - a pénteki összebújás és a szombati smárolás között járunk időben - Simonnak adta a karkötőt, bár azt mondta, vajúdott két ember között (Alexa lehetett a másik, a kezdetek óta jóban vannak, és Alexa neki is adta a saját karkötőjét). Simon viszont nem őt választotta, ami az ő esetében érthető is, hiszen ő játszani jött ide, nem barátkozni. Megígérte persze, hogy ki fog állni Charlotte mellett, de most Vikit választotta, mert ő az egyetlen a lakók közül, aki mély nyomot hagyott benne és úgyse kapna mástól. Viki a saját karkötőjét ugyanakkor Simonnak adta, azzal indokolva, hogy nagyon fél tőle. Kettejük között alakul valami, nem románc, de szellemileg, játéktudatban egyértelműek partnerek abban, hogy ők látják át és játsszák igazán a játékot.

Teó és Józsi is kölcsönösen egymásra rakták a karkötőt, amit Teó azzal indokolt, hogy nem nagyon beszélgetett még senkivel - viszont emlékszünk rá, hogy Józsi behurcolta előző este dumálni a lányt a nyugiszobába. Bár azt gondoltuk, Teó mindent megtenne, hogy kimenekeüljön a szituációból, úgy tűnik, Teónak is bejön gyúrós fiú. Igazából a kezdeti idegenkedés után a nagyon buta, de magát rendkívül okosnak és nagy spílernek tartó Józsival szép lassan majdnem mindenki jóban lett - talán Viki az egyetlen kivétel, aki csak röhögni tudott eddig Józsin.

Végül Laci következett, aki Simonra rakta a karkötőt szimbólumként, hogy Simon ne támadja be őt ok nélkül. Az a sejtésünk van, hogy Laci ezzel nem sokat ért el, Simon nem kezelhető ilyen egyszerűen.

A kört teghát Simon nyerte három karkötővel, Laci és Alexa pedig karkötő nélkül maradtak.

Az esemény után Aurélió természetesen kevesellte, hogy csak egyet kapott, de legalább nem kezdett el ordítani. Kivételesen. Helyette viszont jött Viki, aki azonnal letámadta Lacit - már ebédnél sem voltak túl jóban -, hogy taktikából választotta Simont, és hogy most bocsánatot kellene kérni a fiától (Auréliótól).

Komment 0